Life

Apare o nouă fabrică auto în România. Vor fi producții record și sute de angajări

Se deschide nouă fabrică auto în România. Se vor crea sute de locuri de muncă și se preconizează producții record.
20.06.2024 | 12:17
Apare o noua fabrica auto in Romania Vor fi productii record si sute de angajari
România va avea o nouă fabrică auto. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru români. Se deschide o nouă fabrică auto în țară, ceea ce înseamnă că se vor crea și locuri de muncă. Lucrările vor începe anul viitor și se anunță producții record.

Se deschide o nouă fabrică auto în țară

Gigantul Chery Auto o să deschidă o nouă fabrică în România. Marcus Du, brand manager pentru România, este cel care a făcut anunțul și a oferit mai multe detalii. De altfel, compania urmează să se lanseze și în alte țări.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără Germania, Italia, Republica Cehă. La momentul actual, deja s-a înființat o fabrică în Spania, iar lucrările au început în Polonia, Spania și Ungaria.

„În prezent, selectăm parteneri. În ceea ce privește înființarea unei fabrici, am putea lua în considerare acest lucru în viitor. Fabrica va veni anul viitor sau mai târziu. Am înființat deja o fabrică în Spania și am început livrările în Polonia, Spania și Ungaria.

ADVERTISEMENT

Intenționăm să ne lansăm în alte țări, precum Germania, Italia, Republica Cehă și România în viitorul apropiat”, a precizat brand managerul despre noua fabrică auto ce va deschisă în România.

Se vor crea noi locuri de muncă

Conform lui Charlie Zhang, vicepreşedintele executiv al Chery Auto, seria OMODA a câştigat teren la nivel internațional. De aceea, a devenit necesară o extindere a capacităților de producție. La nivelul întregii lumi, volumul total al vânzărilor a depăşit 220.000 de unităţi.

ADVERTISEMENT

Compania auto a intrat cu succes pe peste 40 de piețe de pe șase continente. Odată cu ridicarea sediului din România, se vor crea și sute locuri de muncă. Iar producțiile se anunță a fi unele record.

În timp ce o nouă fabrică auto se deschide în România, Leoni închide sediul unde lucrau peste 200 de persoane. Compania acuză cererea scăzută din piață, care determină reducerea subvențiilor pentru mașinile electrice, ceea ce duce la mai puține vânzări.

ADVERTISEMENT

„După cum știți, economia mondială a suferit transformări semnificative în ultima perioadă din cauza situației geo-politice globale. Toate aceste evenimente au determinat contracții economice în mai multe sectoare.

Piaţa producătoare de maşini este şi ea afectată din punct de vedere al rutelor de distribuţie, dar şi al scăderii producţiei, ceea ce duce la o cerere scăzută a părților componente.

De asemenea, producătorii auto sunt nevoiţi să facă tranziţia de la motoarele pe benzină şi motorină la cele hibride şi electrice, dar subvenţiile pentru maşinile electrice au scăzut în toate țările europene, ceea ce nu încurajează vânzarea lor”, a anunțat Leoni, într-un comunicat de presă, conform bzi.ro. 

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi...
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi portocaliu de furtuni. Ploi, grindină şi vijelii până joi dimineaţă
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge...
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România! Cum uită că a fost umilit în Ploieşti
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
SENIORII care se pot PENSIONA cu 10 ANI mai DEVREME
SENIORII care se pot PENSIONA cu 10 ANI mai DEVREME
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la...
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la liceul dorit