News

Apare o nouă televiziune în România! Vești bune pentru iubitorii serialelor turcești! Ce filme va emite TDC TV

04.04.2019 | 13:07
Apare o noua televiziune in Romania Vesti bune pentru iubitorii serialelor turcesti Ce filme va emite TDC TV

Vești bune pentru iubitorii de seriale turcești. În curând se va lansa un post de televiziune dedicat acestui tip de producții. Este vorba despre TDC (Timeless Drama Channel), canal care va începe să emită în România.

Iubitorii filmelor și serialelor turcești vor avea un nou motiv de bucurie

Vestea este un motiv în plus de bucurie pentru românii care adoră filmele și serialele turcești. Deși nu este cunoscută data exactă de lansare pentru acest post de televiziune, reprezentanții canalului anunță că se află deja în discuții avansate cu unul dintre cei mai mari operatori de cablu din țara noastră.

TDC este operat de grupul SPI International, care mai deține și seria de televiziuni de filme din seria FilmBox. În ceea ce privește conținutul noului canal TV, acesta va difuza exclusiv producții turcești, atât filme, cât și seriale.

Noul post de televiziune TDC va difuza cele mai bune seriale turcești
Noul post de televiziune TDC va difuza cele mai bune seriale turcești

Ce spun reprezentanții postului

„Noul canal din portofoliul SPI, Timeless Drama Channel, prezintă un interes deosebit pentru oricine iubește dramele și serialele cu buget mare și va captiva audiențele și abonații. Aceste programe sunt acum la mare căutare în Europa Centrală și de Est, Africa de Sud, Asia și America Latină, astfel încât SPI International vine în întâmpinarea operatorilor TV oferind un canal HD liniar cu seriale turcești de cea mai bună calitate” , se arată în comunicatul transmis de reprezentanții noului post de televiziune, în octombrie anul trecut, odată cu lansarea oficială la nivel european.

Printre titlurile de filme și seriale pe care TDC le vor oferi telespectatorilor români iubitori de producții turcești, se numără „Kurt Seyit and Shura”, ”Karadayi”, ”20 Minutes”, ”Five Brothers”, ”Black Money Love”, ”Red Scarf”, ”Moms and Mothers”, ”8th Day

Postul emite și într-o variantă HD, care este pusă la dispoziție pentru retransmisie către  platformele DTH, rețelele de cablu, serviciile mobile și Smart TV, precum și pentru serviciile OTT din întreaga lume.