Life

Apariția incredibilă a Mirelei Vaida la Acces Direct. Prezentatoarea a surprins pe toată lumea

Apariția incredibilă a Mirelei Vaida la Acces Direct. Îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars a surprins pe toată lumea în ediția de marți a emisiunii.
19.07.2022 | 17:29
Aparitia incredibila a Mirelei Vaida la Acces Direct Prezentatoarea a  surprins pe toata lumea
Cum a apărut Mirela Vaida la Acces Direct. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a apărut într-o nouă ipostază la Acces Direct, de data aceasta cu un accesoriu pe care nu l-a mai purtat înainte.

Apariția Mirelei Vaida la Acces Direct a surprins pe toată lumea

Prezentatoarea de la Acces Direct a venit în platoul emisiunii cu ochelari, însă nu pentru că ar avea probleme cu vederea.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a fost nevoită să trateze ulciorul cu care se confruntă la ochiul drept, peste care nu poate aplica machiaj. Până când se va vindeca, vedeta va purta ochelari cu lentilă optică, dar fără dioptrii.

Vedeta a postat și câteva imagini pe rețelele sociale, acolo unde internauții i-au scris că îi stă foarte bine cu ochelari.

ADVERTISEMENT

“Mă lupt de cateva zile cu un ‘ulcior’ la ochiul drept care mă enervează la culme! Dar pentru ca nu vreau să-l bag prea mult în seamă și pentru că nu am voie să aplic machiaj pana la vindecare, am găsit această soluție: ochelarii de vedere cu lentilă optică, fără dioptrii!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, în dreptul unor imagini în care poartă o pereche de ochelari cu ramă neagră.

Mirela Vaida ochelari
Mirela Vaida, cu ochelari în platoul Acces Direct. Sursa foto: Instagram

Cei care o urmăresc pe rețelele sociale i-au lăsat zeci de comentarii la postare. Fanii i-au scris Mirelei Vaida că arată foarte bine cu acest accesoriu.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, unii nu au fost de aceeași părere. Un internaut a ținut să-i spună vedetei că acest model de ochelari o face să arate mai în vârstă.

“Vă îmbătrânesc acești ochelari. Un altfel de model vi se potrivește.”, i-a scris Mirelei Vaida, în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida vrea să slăbească rapid câteva kilograme

Mirela Vaida le-a dezvăluit internauților că s-a apucat de slăbit și că are de gând să dea jos câteva kilograme în mai puțin de o lună.

Prezentatoarea va merge la mare și se simte complexată de kilogramele în plus, așa că s-a apucat de dietă de câteva zile.

Din fericire, rezultatele deja au început să se vadă pentru îndrăgita prezentatoare. Aceasta a dat deja jos aproape două kilograme în câteva zile.

“Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare. Azi am 58,1 kg.”, a dezvăluit vedeta luni, pe Instastory.

Și soțul vedetei, Alexandru Vaida, s-a apucat de slăbit, în același timp cu ea. Acesta vrea să dea jos chiar și 15 kilograme până pe 13 august.

ADVERTISEMENT
Tags: