Life

Apariția inedită a Andreei Esca pe scenă! A prezentat un eveniment drive-in într-un mod neașteptat – FOTO

18.06.2020 | 17:06
Aparitia inedita a Andreei Esca pe scena A prezentat un eveniment drivein intrun mod neasteptat  FOTO
ADVERTISEMENT

Andreea Esca este o apariție la PRO TV, seară de seară, în timpul celor mai importante știri, însă cu adevărat în pielea ei se simte atunci când se ocupă de evenimentele pentru revista A List Magazine pe care o conduce.

Prezentatoarea TV a participat la prima lansare de revistă DRIVE-IN din România, unde au fost prezente foarte multe vedete.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a avut o apariție neașteptată. Deși, în mare parte, a fost singură pe scenă, vedeta PRO TV a stat ore întregi cu masca pe față și nu și-a dat-o jos nici la poze.

Andreea Esca, eveniment cu ploaie de vedete

Pentru a nu risca tocmai prin petrecerile sale îmbolnăvirea cu virusul COVID-19, prezentatoarea PRO TVa ales să facă un eveniment drive-in pentru lansarea revistei A List Magazine cu nr 15.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a purtat o mască chirurgicală, așa cum este recomandat de autorități, și nu a renunțat la ea nici când și-a revăzut fiica la eveniment.  Împreună cu Andi Moisescu, colegul și bunul ei prieten, vedeta TV a prezentat întregul show.

Astfel, Esca a reușit să aducă, în mașinile personale, toată crema showbiz-ului românesc în parcarea unui mall din Capitală.

ADVERTISEMENT

Printre vedetele prezente la eveniment au fost Diana Enciu, Lavinia Petrea, Antonia, Dana Rogoz, Amalia Enache, Sore, Anna Lesko și Adela Popescu, dar și multe alte persoane publice, în special colegii de la PRO TV.

Shooting pentru revistă pe Facetime

Andreea Esca se adaptează situației și astfel a realizat un pictorial pentru A List Magazine cu mai multe vedete, însă pe Facetime. De asemenea, divele momentului vor da detalii despre cum au trăit perioada pandemiei și ce planuri de viitor au.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca se ocupă de câțiva ani de coordonarea revistei A List Magazine, este prezentator de știri la PRO TV, dar și a emisiunii La Radio, de la Europa FM.

Mario Fresh, Jador și Alexia Eram, scandal la mare

Andreea Esca este în panică totală de câteva zile, după incidentul în care fiica ei a fost implicată. Distracția de la mare s-a terminat prost pentru  Alexia Eram, Mario Fresh și Jador.

Cei din urmă au luat o bătaie soră cu moartea, care i-a adus pe patul de spital pentru îngrijiri masive. Mario Fresh având mai multe coaste rupte și chiar maxilarul rupt. Jador, de altfel, a fost și el bătut crunt. Singura care a scăpat nevătămată a fost Alexia Eram.

Totul s-a întâmplat la mare, în parcarea unui club de pe litoral, în zorii zilei, după ce distracția tinerilor s-a terminat. Șase bărbați s-au năpustit cu bâte asupra lui Mario Fresh și a lui Jador, iar aceștia au încetat atunci când Alexia a început să țipe.

Andreea Esca are doi copii cu Alexandre Eram

Andreea Esca lucrează în PRO TV din 1995, de când a început să prezinte jurnalul de știri de la ora 19:00. De atunci, vedeta TV a rămas la cârma știrilor și este văzută ca imaginea televiziunii care a consacrat-o.

Prezentatoarea TV are doi copii, pe Alexia și Aris, copii rezultați din mariajul cu Alexandre Eram.

ADVERTISEMENT