News

Apariția surprinzătoare a lui Mircea Solcanu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Nu mai apăruse de mult timp în viața publică

02.05.2019 | 14:39
Aparitia surprinzatoare a lui Mircea Solcanu la inmormantarea lui Razvan Ciobanu Nu mai aparuse de mult timp in viata publica

Mircea Solcanu a apărut în public după ani de zile în care nu l-a mai văzut nimeni, însă la o ocazie tristă: înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Cei doi aveau o relație de amiciție de mai mulți ani. Solcanu, care s-a retras la Constanța după ce a plecat de la pupitrul emisiunii „Poveștiri adevărate” difuzate de Acasă TV, a venit în București astăzi.

Mircea Solcanu, apariție inedită la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Mircea Solcanu este complet schimbat față de cum îl știa lumea. Pe fața lui se putea citi durerea, iar ochii îi erau înlăcrimați în momentul în care a depus coroana la catafalcul creatorului de modă. Cei care nu l-au văzut de mult pe prezentatorul de televiziune au remarcat că și-a lăsat părul să crească, surprinzându-i pe toți.

La înmormântare au mai venit: Alin Gălățescu, Cătălin Botezatu, care a stat  în primul rând, avocata Laura Vicol, Vica Blochina, Raluca Bădulescu, Iulia Albu și mulți alți prieteni. Răzvan Ciobanu a murit luni, 29 aprilie, într-un accident rutier produs în comuna Săcele din județul Constanța.

Mircea Solcanu, complet schimbat. Sursa foto: libertatea.ro

Mircea Solcanu: ”Memoria unui talent nu o voi lăsa terfelită”

”Aş putea să vorbesc şi eu şi Rita (n.r. Mureşan) zile întregi despre om şi despre curajul lui. Indiferent ce vor spune mulţi, memoria unui talent nu o voi lăsa terfelită în niciun chip, ba din contră o voi onora aşa cum merită nu numai un prieten, dar în primul rând un om mişto. Dumnezeu să te odihnească prieten drag”, a fost comentariul lui Solcanu imediat după ce a aflat că Răzvan nu mai e.

Procurorii au deschis o anchetă imediat după moartea designerului, căci au existat la început, în spațiul public, suspiciuni că la mijloc ar fi fost o crimă. Aceste speculații nu au putut fi susținute până la această oră de nicio probă, chiar dacă toată lumea remarcă raritatea felului în care s-a produs accidentul.