Sport

Apariție de senzație a lui Mitică Dragomir după calificarea României în optimile EURO 2024: „Cât costă ochelarii ăștia?!”

Dragomir a bifat încă o apariție de senzație la MAX Profețiile lui Mitică. Fostul șef LPF a venit cu o pereche de ochelari specială după calificarea României în optimile EURO 2024.
28.06.2024 | 00:50
Aparitie de senzatie a lui Mitica Dragomir dupa calificarea Romaniei in optimile EURO 2024 Cat costa ochelarii astia
Apariție de senzație a lui Mitică Dragomir după calificarea României în optimile EURO 2024: „Cât costă ochelarii ăștia?!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir s-a aranjat la patru ace după calificarea „tricolorilor” în optimile de finală EURO 2024. „Oracolul de la Bălcești” a purtat o pereche de ochelari aparte la MAX Profețiile lui Mitică, show live pe site-ul FANATIK.RO.

Apariție de senzație a lui Mitică Dragomir după calificarea României în optimile EURO 2024: „Cât costă ochelarii ăștia?!”

România s-a calificat în optimile EURO 2024 de pe primul loc din grupa E după 1-1 cu Slovacia. „Tricolorii” au terminat în fața belgienilor, care nu au reușit să marcheze în fața Ucrainei și astfel au mers mai departe de pe poziția secundă.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit despre calificarea istorică „ tricolorilor” de la EURO 2024 la MAX Profețiile lui Mitică. „Oracolul de la Bălcești” a venit și cu o pereche de ochelari de ultimul răcnet de la Christian Dior.

„Sunt ochelari de vedere, când e soare puternic afară. Aici la tine luminiile mă fac să închid ochii de fiecare dată și de asta am venit cu ei”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a observat și el ochelarii lui Mitică Dragomir: „Ochelari de mafiot, Al Capone. Cât costă ochelarii ăștia? Dacă ai ochelari de 2.000 de euro la ochi și șapcă de 1.500, ești numai bun de jefuit”.

Mitică Dragomir nu mai știe cât a scos din buzunar pentru ochelarii cu care a venit la emisiune: „Nu știu, nevasta a mers cu mine. Nu văd fără ei, așa că nici nu văd ce sunt. Nu trebuie să ne lăudăm, ne înjură lumea”.

ADVERTISEMENT

FRF reacționează după acuzele de blat de la România – Slovacia 1-1: „Suntem un popor creștin ortodox”

Mihai Stoichiță a intrat la FANATIK LA EURO și a vorbit despre calificarea „tricolorilor” în optimile EURO 2024. Oficialul FRF a reacționat și după acuzele de blat de la România – Slovacia, scor 1-1.

„Atâtea scenarii am auzit că va fi meciul ruşinii, că va fi meciul… Ei, uite ce meci a fost că a ţinut un stadion întreg în picioare la Frankfurt. Nu am văzut Portugalia – Georgia. 

ADVERTISEMENT

Este clară treaba. Nu intrăm în amănunte tactice. Noi nu suntem un popor cinic, suntem un popor creştin ortodox. Noi suntem nişte oameni buni, chiar dacă uneori mai apar una-alta.

Cred că vor depăşi 40.000 de oameni la Munchen. Eu estimez că vor fi mai mulţi. Toţi prietenii mei îmi cer bilete. Mă întreb, ceilalţi din România, oare câţi vor bilete?”, a spus Mihai Stoichiță în direct.

APARITIA DE SENZATIE a lui Mitica Dragomir dupa CALIFICAREA ROMANIEI IN OPTIMILE EURO 2024

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu,...
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu, vocea de la „Europa Liberă”. (2)
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși