Sport

Apariție de senzație a surorilor Williams la Gala Premiilor Oscar! Ce ținute au avut Serena și Venus. Video

Surorile americane Serena și Venus Williams au participat la Gala Premiilor Oscar 2022, având o apariție de senzație. Ele i-au impresionat pe cei prezenți prin ținutele afișate.
28.03.2022 | 10:35
Aparitie de senzatie a surorilor Williams la Gala Premiilor Oscar Ce tinute au avut Serena si Venus Video
Venus și Serena Williams au apărut în ținute provocatoare la Gala Premiilor Oscar 2022. Sursa foto: WTA instagram
ADVERTISEMENT

Americancele Serena și Venus Williams, care au dominat tenisul mondial ani la rând, au participat la Gala Premiilor Oscar 2022. Cele două au afișat ținute provocatoare, care i-au impresionat pe cei prezenți la eveniment.

Serena și Venus Williams au apărut la Gala Premiilor Oscar în ținute provocatoare

Surorile americane Serena și Venus Williams au captat imediat întreaga atenție în momentul în care și-au făcut făcut apariția la Gala Premiilor Oscar.

ADVERTISEMENT
Venus Williams Serena Williams
Venus și Serena Williams. Sursa foto: WTA instagram

Ambele au afișat ținute provocatoare. Venus a îmbrăcat o rochie albă, în timp ce ținuta Serenei avea culoarea roșie. Cele două jucătoare de tenis s-a simțit în largul lor pe covorul roșu de la Teatrul Dolby.

Serena și Venus Williams, subiectul fimului care „a dat” cel mai bun actor

Prezența celor două jucătoare americane de tenis la Gala Premiilor Oscar 2022 este simplu de explicat. Cele două au fost subiectul ffimului „King Richard”.

ADVERTISEMENT
Serena Williams
Serena Williams. Sursa foto: WTA instagram

„King Richard” este un film autobiografic, regizat de Reinaldo Marcus Green. Pelicula urmărește viața lui Richard Williams, tatăl și antrenorul surorilor Venus și Serena Williams, care au fost producători executivi ai filmului.

Venus Williams
Venus Williams. Sursa foto: WTA instagram

Filmul a avut premiera la ediția a 48-a a Festivalului de Film Telluride, pe 2 septembrie 2021. Ulterior, a fost lansat în cinematografe pe 19 noiembrie.

ADVERTISEMENT

A avut șase nominalizări la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film și cel mai bun scenariu original. Datorită prestației avute, Will Smith a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

Actorul a izbucnit în lacrimi, după ce și-a auzit numele. „În acest moment al vieții mele sunt copleșit, ceea ce îmi cere Dumnezeu să fac și să fiu pe lumea asta…

ADVERTISEMENT

Sunt chemat să-i iubesc pe oameni și să-i ocrotesc și să fiu important pentru ai mei. Vreau să mulțumesc întregii familii Williams pentru că mi-ati daruit iubirea voastră”, a spus Wills Smith.

ADVERTISEMENT