News

Apariție extravagantă a avocatei lui Radu Mazăre! La penitenciar cu ochelari Gucci de 900 euro

26.06.2019 | 15:29
Avocata lui Radu Mazare ochelari de 900 de euro la penitenciar

Avocata lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, a avut o apariție de senzație, miercuri, la Penitenciarul Rahova, unde încearcă să îi organizeze clientului său nunta cu Roxana Mihalache. Avocata a apărut în fața presei purtând o pereche de ochelari de ultimă modă!

Avocata lui Radu Mazăre, cu ochelari de 900 de euro la Penitenciarul Rahova

Firma este scrisă destul de citeț pe ochelari, iar asta a dat startul unui val de umor pur românesc pe rețelele de socializare, unde fotografia cu Lizeta Haralambie s-a viralizat! Chiar dacă o pereche de ochelari purtați de avocata lui Radu Mazăre costă 900 de euro, acest lucru nu a mai contat pentru internauții din România.

”Așa strigam io purceii, când eram mică: guciguciguciguciguciguci!”, ”Parcă îs termopane…”, ”Ochelarii astia sunt pe bune sau e fotoshop? Oricum, i se potrivesc f repede doamnei”, ”Mă întreb ce om civilizat ar purta geamul ăla fumuriu, care se pune de regulă ca să te uiți la o eclipsă totală…”, ”Sigur nu sunt ochelari de sudură?”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Avocata lui Radu Mazare ochelari de 900 de euro la penitenciar
Avocata lui Radu Mazare ochelari de 900 de euro la penitenciar

Radu Mazăre se însoară pe data de 10 iulie

Între timp, avocata Lizeta Haralambie aleargă pentru a pune la punct ultimele detalii legate de nunta lui Radu Mazăre! Avocata a fost la Primăria Sectorului 5 să depună actele, însă a aflat că actele trebuie să fie depuse de către unul dintre miri. Așadar, avocata este nevoită să o aștepte pe mireasa Roxana Mihalache să se întoarcă din Madagascar.

“Pentru 10 iulie. Nu o face de ziua lui, după ziua lui. Ca să iasă și analizele, și certificatele și la medicul de familie…Este o procedură destul de complexă. Eu doar am venit să fac rezervarea, să vorbesc cu domnul primar, să prezint cererile de la penitenciar, pe care le-am văzut aprobate și urmând să vin cu Roxana, că trebuie să fie ori el, ori ea. Cum el nu poate, o așteptăm pe ea”, a declarat Lizeta Haralambie, la ieșirea de la sediul Primăriei Sectorului 5.

Tags: