Life

Emily Burghelea arată total diferit nemachiată. Cum a fost surprinsă, după o intervenție la salon

22.08.2020 | 14:05
Emily Burghelea arata total diferit nemachiata Cum a fost surprinsa dupa o interventie la salon
Emily Burghelea a prezentat toate dovezile despre scandalul cu Vulpița de la Acces Direct. Discuția de pe Whatsapp care demască totul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

În luna iunie, Emily Burghelea pleca cu scandal de la Antena 1, după ce și-a dat demisia în direct, în timpul emisiunii Acces Direct, pentru care lucra. Nu s-a grăbit să se angajeze din nou, a preferat să se relaxeze o perioadă.

Însă, în tot acest timp, fost asistentă mărturisește că nu a dus lipsă de oferte și colaborări, însă niciuna nu s-a concretizat. Totuși, nu se grăbește și nici nu disperă, este timp pentru toate.

ADVERTISEMENT

Nu și pentru machiaj, însă. Zilele trecute, Emily a fost surprinsă pe stradă nemachiată, imagine complet schimbată a fostei asistente. Abia dacă o puteai recunoaște.

Emily Burghelea, planuri pentru noi colaborări profesionale

Fosta asistentă de la Acces Direct s-a pregătit pentru o ședință foto la Adrian Constantin, unul dintre cei mai cunoscuți hairstyliști din România. Ulterior, au luat masa împreună. Cei doi au fost surprinși de paparazzii Cancan.

ADVERTISEMENT

Numai că, Emily a ieșit din casă complet nearanjată. Fața fostei asistente de la Acces Direct era fadă, fără niciun pic de machiaj, fapt ce i-a scos în evidență coșurile și imperfecțiunile.

Emily Burghelea nemachiată
Apariția neașteptată pe stradă a lui Emily Burghelea. Arată total diferit nemachiată. sursă foto: cancan.ro

„După ce m-am coafat, am făcut o scurtă oprire la un bistro. Am mâncat ceva repede și am fugit spre ședința foto” , a declarat blonda pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT

Au trecut două luni de la celebrul scandal cu Acces Direct, care i-a avut subiect pe soții Stegaru, Vulpița și Viorel.  De atunci, Emily a avut discuții despre eventuale colaborări, dar totul a rămas în acest stadiu.

„Am avut propuneri de colaborări mari, chiar foarte mari însă după ce s-au făcut mai multe ședințe…. Acestea au picat. La început păreau foarte sigure. Stau și mă întreb… Oare de ce? Chiar nu pot să înțeleg.

ADVERTISEMENT

Om trăi și om vedea ce o să fie! Visul meu de când eram mică este să lucrez în televiziune. Sunt bună la asta și sper că Dumnezeu nu o să mă lase să stau pe bară prea mult!”, a mai spus fost asistentă.

Emily a demisionat de la emisiunea care a făcut-o celebră, după ce a povestit într-o postare publică pe Instagram că Vulpița este bătută de Viorel, soțul ei, iar șefii de la Acces, inclusiv Mirela Vaida, ascund acest lucru.

De partea cealaltă, Antena 1 a spus că Emily ar fi fost, de fapt, concediată, din cauza unei petreceri, care a avut loc în weekend-ul dinaintea evenimentului nefericit, petrecere la care au fost și soții Stegaru, invitatți chiar de ea.

 

ADVERTISEMENT