News

Apariție senzuală la Eurovision. Cum s-a îmbrăcat reprezentanta Moldovei

16.05.2019 | 22:54
Aparitie senzuala la Eurovision Cum sa imbracat reprezentanta Moldovei

Reprezentanta Republicii Moldovei a electrizat scena Eurovision 2019, în semifinala din data de 16 mai! Frumoasa Anna Odobescu a interpretat melodia ”Stay”, iar rochia aleasă de echipa ei a fost una spectaculoasă, care i-a pus în evidență formele de invidiat.

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, mai frumoasă ca o mireasă

Rochia a fost una albă, lungă, cu un decolteu generos. Una peste alta, Anna Odobescu a fost mai frumoasă ca o mireasă! Chiar dacă casele de pariuri ăi dau șanse doarte mici de câștig, sub 1%, reprezentanta Republicii Moldova a fost o adevărată apariție.

Piesa Annei Odobescu, „Stay”, cu care Republica Moldova speră să se califice joi în finala Eurovision 2019 este pe locul 32 din 34 în cotațiile pariorilor, pe Eurovisionworld.com, având șanse mai mici de 1% pentru a câștiga concursul.

Reprezentanta Moldovei Eurovision
Reprezentanta Moldovei la Eurovision, cotata cu sanse de castig de sub 1 %

Reprezentanta României, Ester Peony, spectacol cu flăcări și bujori

În aceeși seară a concurat și Ester Peony, reprezentanta României, care a făcut un adevărat spectacol pe scena Eurovision din Israel cu melodia ”On a Sunday”. Ester Peony a ales o rochie neagră, lungă, cu o plasă prin care reprezentanta României și-a scos în evidență picioarele. A avut dansatori, flăcări și bujori.

Nici reprezentanta țării noastre nu este mai bine văzută de casele de pariuri, care îi dau șanse de tot sub 1% ca să câștige faimosul concurs european. În semifinala din 16 mai au concurat România, Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania şi Malta.

În prima semifinală s-au calificat deja 10 țări: Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Republica Cehă, Australia, Islanda, San Marino, Slovenia. Pe lângă aceste 10 țări, în finală mai sunt calificate direct țările din grupul celor cinci mari plătitoare (big five) – Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia, alături de gazdă, anul acesta, Israel.