Sporturi

Apariție spectaculoasă a fetelor noastre la dineul oficial înainte de Cehia – România, la Fed Cup

07.02.2019 | 22:44
Aparitie spectaculoasa a fetelor noastre la dineul oficial inainte de Cehia  Romania la Fed Cup

Mai puțin de 48 de ore ne despart de confruntarea dintre Cehia și România, din primul tur al Grupei Mondiale I de la Fed Cup. Joi seara, de la ora 20:00, a avut loc dineul oficial, iar fetele noastre le-au surclasat pe sportivele din Cehia în privința vestimentației.

Evenimentul s-a ținut la hotelul Clarion Congress, acolo unde sunt cazate cehoaicele. O cameră la acest hotel costă 100 de euro.

Apariție spectaculoasă a fetelor noastre la dineul oficial

Vezi imaginile în galeria foto de mai sus

Apariție spectaculoasă a fetelor noastre la dineul oficial înainte de Cehia - România
Apariție spectaculoasă a fetelor noastre la dineul oficial înainte de Cehia – România

Planuri mari pentru Simona Halep

Simona Halep a declarat într-un interviu acordat recent că principalul său obiectiv în acest sezon este câștigarea Cupei Fed, după ce în plan individual și-a îndeplinit cele mai mari dorințe: câștigarea unui turneu de Mare Șlem și numărul 1 mondial.

Halep a dat tonul și la Ostrava, încurajându-și colegele înaintea duelului cu cea mai puternică echipă de Fed Cupa din lume.

Cehia nu poate conta însă pe una dintre cele mai valoroase jucătoare, Petra Kvitova. Va fi prezentă totuși Karolina Pliskova, o sportivă pe care Halep a învins-o de fiecare dată în circuitul WTA, dar nu și la precedenta lor întâlnire din Cupa Fed.

Cehia a câștigat acest trofeu de 11 de-a lungul istoriei, iar șase dintre titluri au venit după 2010. De altfel, cehoaicele sunt campioanele en-titre. Anul trecut le eliminau în drumul lor către finală pe Elveția și pe Germania. S-au distrat și în ultimul act cu SUA, pe care l-au câștigat cu 3-0 la general.

Cea mai bună performanță a României este o semifinală jucată la ediția din 1973.

Tags: