News

Ţi se taie răsuflarea! Cum arată Delia în costum de baie

Delia si-a surprins în această dimineaţă fanii de pe Facebook cu o schimbare radicală de look. Îmbracătă cu un tricou larg şi scurt, cântăreaţa a adoptat o ţinută punk/rock, la care a...
12.07.2014 | 16:03

Delia si-a surprins în această dimineaţă fanii de pe Facebook cu o schimbare radicală de look. Îmbracătă cu un tricou larg şi scurt, cântăreaţa a adoptat o ţinută punk/rock, la care a adaugat şi nişte brăţări de piele. Un mic detaliu a ieşit însă la iveală. Din câte se pare, cântăreaţa a uitat să-şi mai pună şi lenjerie intimă, iar prietenii virtuali au remarcat imediat totul.

Delia fara chiloti taiata

“Ca de obicei esti o aparitie tare, tare de tot”, “Esti singura care atunci cand postezi exprimi ceva prin peisaj si atitudine”, “Esti o draguta”, “Esti foarte, foarte frumoasa”, “pisica blanda care zgarie rau”, i-au răspuns fanii.

S-a bagat la dieta

A declarat în repetate rânduri că nu suportă femeile fără forme şi că este încântată de silueta ei, dar iată că Delia Matache pare să se fi răzgândit, în ultimele saptămâni. Altfel nu se explică de ce a apelat la o cură de detoxifiere!

Delia Matache

 

Delia piscina

Chiar dacă, la 18 ani, Delia avea o siluetă aproape anorexică, trecerea anilor a transformat-o într-o femeie cu forme. Acest lucru nu a deranjat-o pe cântăreaţă, ba mai mult, a făcut-o să declare, ori de cate ori era întrebată, că se simte extrem de bine în pielea ei şi că nu vrea să ţină nicio dietă pentru a ajunge doar piele şi os. Cu toate că nu este adepta dietelor şi mai ales a înfometării, de ceva vreme Delia şi-a schimbat stilul de viaţăţ. Cântăreaţa se află la prima dietă din viaţa ei.

Sursă: www.cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: