Fotbal intern

Apariție surprinzătoare în Cupa României! Cine este “Alexander-Arnold” de la FCSB

01.11.2018 | 20:58
Aparitie surprinzatoare in Cupa Romaniei Cine este AlexanderArnold de la FCSB

FCSB joacă în optimile Cupei României împotriva echipei Dunărea Călărași, iar tehnicianul Nicolae Dică a adus mai mulți jucători de la echipa a doua a clubului, pentru a suplini absențele celor care fie sunt accidentați și nu pot juca, fie sunt odihniți pentru partidele din Liga 1 Betano. Din lotul deplasat la Călărași face parte și un jucător care poate fi confundat, din pricina numelui, cu fundașul celor de la Liverpool, Trent Alexander-Arnold.

Chiar dacă mai are mult până să ajungă la nivelul lui Trent Alexander-Arnold, care se numără printre cei 10 fotbaliști nominalizați pentru Balonul de Aur U21 din acest an, Alexandru Arnold de la FCSB este pregătit să îi arate tehnicianului, dar mai ales finanțatorului, că merită să figureze mai des în planurile primei echipe. Spre deosebire de jucătorul lui Liverpool, care joacă pe poziția de fundaș dreapta, Alexandru Arnold joacă pe cealaltă parte a terenului, dar tot în linia defensivă.

Alexander-Arnold la Liverpool, Alexandru Arnold la FCSB

Problemele de lot l-au făcut pe Nicolae Dică să apeleze la mai mulți jucători tineri de la echipa a doua pentru meciul cu Dunărea Călărași din optimile de finală ale Cupei României. Printre ei se află și Alexandru Arnold, care va începe partida din postura de rezervă și ar putea să intre pe teren în funcție de rezultatul partidei și de planurile antrenorului. Vasile Geambazi, cel care se ocupă de academia FCSB, a declarat pentru FANATIK că face uneori glume pe seama lui Alexandru Arnold.

Alexandru Arnold joacă la Academia FCSB
Alexandru Arnold joacă la Academia FCSB

“Mă, ce cauţi aici, că ai meci cu Liverpool? Nu eşti încă la finală?”, l-a întrebat Vasile Geambazi pe Arnold în ziua finalei de Champions League din 2018, când Liverpool a jucat împotriva lui Real Madrid, iar Trent Alexander-Arnold a jucat titular. “Nu, că mă mai pregătesc, dar sigur o să ajung şi acolo”, i-a răspuns tânărul jucător.