Life

Apariţie surprinzătoare la Chefi la cuţite. Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea, puşi la grea încercare

20.04.2021 | 13:12
Aparitie surprinzatoare la Chefi la cutite Scarlatescu Dumitrescu si Bontea pusi la grea incercare
ADVERTISEMENT

Apariţie surprinzătoare în show-ul culinar Chefi la cuţite! Unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri culinari are o misiune grea: jurizarea celor trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, în lupta pentru amuletă.

Diseară, la Antena 1, personaje speciale și preparate pe măsură își vor face apariția în etapa de jurizări pe nevăzute a sezonului 9. După zeci de farfurii degustate până acum, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu încă vor rămâne surprinși de rețete, dar și de personajele din spatele ușilor.

ADVERTISEMENT

Moumen Al Hamoui este unul dintre concurenții ce revine în show-ul culinar pentru o nouă șansă, după ce a fost eliminat în ultima probă de bootcamp într-un sezon anterior. Cu un preparat arăbesc reinterpretat, tânărul vrea să le demonstreze juraților că s-a maturizat din punct de vedere culinar și că merită să fie în competiție.

O constantă a sezoanelor la cuțite este simpatia pe care o dezvoltă prezențele feminine în ceea ce îl privește pe chef Scărlătescu. Tocmai de aceea, una dintre jurizarile care vor stârni zâmbete marți seară este cea a Crinei Zvobodă, ventriloc, ce vine alături de păpușa sa personaj, care este ”îndrăgostită” de jurat. Cum va decurge întâlnirea, cei din fața ecranelor pot urmări de la 20:30.

ADVERTISEMENT
Crina Zvobodă şi păpuşa sa
Crina Zvobodă şi păpuşa sa, la Chefi la cuţite. Sursă foto: Antena 1

Bloggerul Jamila, pentru prima dată în platoul Chefi la cuțite

Tot în seara aceasta, la ”Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea vor intra în lupta culinară pentru a obține o nouă amuletă, iar jurizarea îi va reveni Jamilei, cunoscutul blogger culinar. Tema îi va contraria, însă avantajul menționat de Gina îi va motiva să facă spectacol în farfurie. ”Cătălin, dacă o câștig pe asta pe tine o folosesc!”, va mărturisi chef Bontea.

Bloggerul Jamila
Bloggerul Jamila jurizează farfuriile celor trei chefi, în lupta pentru amuletă. Sursă foto: Antena 1

Care dintre cei trei chefi va adjudeca o nouă amuletă, dar și cu ce preparate îl vor impresiona pe juratul din această seară, telespectatorii Antena 1 vor afla începând cu 20:30.

ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu conduce clasamentul amuletelor

Amuleta serii de luni la Chefi la cuțite a fost adjudecată de Florin Dumitrescu, care a obținut astfel al nouălea avantaj valoros din acest sezon și a reușit să se clasezepe primul loc în clasamentul amuletelor.

Cu o farfurie de vinete coapte în sos de roșii ce a respectat tema impusă, mâncare de post, chef Florin s-a diferențiat și a cucerit papilele gustative ale invitatului special la jurizare, chef Radu Dragoș.

ADVERTISEMENT

Juratul a câștigat o nouă cartolină roșie, a doua din acest sezon, care îi dă puterea să îl facă pe unul dintre colegii lui să extragă o pedeapsă din bolul negru, în perioada battle-urilor.

ADVERTISEMENT

”Amuletele roșii trag la mine! Sper din suflet ca la tragerea la sorți să am noroc. Să fie o pedeapsă de ajutor, nu sa mă încurce!”, a declarat acesta.