Life

Apariție surprinzătoare la nunta Getuței Sterp. Cine este tânăra care a mers la Culiță și a dat cea mai tare dedicație

Apariție surprinzătoare la nunta Getuței Sterp. O tânără a mers direct la Culiță în timp ce cânta și a dat o dedicație. Câți bani i-a oferit aceasta?
03.10.2022 | 16:04
Aparitie surprinzatoare la nunta Getutei Sterp Cine este tanara care a mers la Culita si a dat cea mai tare dedicatie
Apariție surprinzătoare la nunta Getuței Sterp. Cine a dat dedicații. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este tânăra care și-a făcut apariția la nunta Getuței Sterp? Aceasta a dat și o dedicație chiar în timp ce cânta fratele miresei, Culiță Sterp.

Apariție surprinzătoare la nunta Getuței Sterp

O tânără a avut o apariție surprinzătoare la nunta surorii lui Culiță și Iancu Sterp, Getuța.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre nimeni alta decât Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea dragostei și actuala gazdă de la emisiunea Wownews de la Kanal D.

În timp ce Culiță Sterp a cântat pentru invitații de la nunta surorii lui, mulți au dat dedicații, iar printre ei s-a aflat și Bianca Comănici.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a dat 500 de lei lui Culiță Sterp, cu dedicația „Pentru familia Sterp”, la care și artistul i-a urat toate cele bune familiei acesteia.

Soacra mare, mama lui Sebastian, a dat și ea o dedicație pentru cei doi miri și „Pentru Păpușa Barbie”, făcând referire la nora sa, și i-a lăsat lui Culiță Sterp 1.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Și mirele i-a dat bani lui Culiță Sterp, mai precis 1.000 de lei.

Culiță Sterp i-a cântat surorii sale la nuntă

Dar acesta nu este singurul moment în care Culiță Sterp i-a cântat surorii sale. În timp ce se aflau acasă, artistul a cântat „Ia-ți mireasă ziua bună”, un moment extrem de emoționant.

Mireasa chiar a început să plângă atunci când fratele ei i-a cântat versurile acestea, la fel și mama Geta, extrem de emoționată că i se mărită ultima dintre fete.

ADVERTISEMENT

De altfel, înainte de nuntă, Getuța Sterp era foarte emotivă și se gândea cum viața ei se va schimba total după ce se va mărita și își va schimba obiceiurile cu care a fost învățată toată viața sa, iar mama ei a fost emoționată până la lacrimi.

Culiță Sterp a dansat cu sora lui la nunta ei cu Sebastian, bărbatul care i-a furat inima Getuței Sterp și care acum i-a devenit soț.

ADVERTISEMENT