News

Apariție surprinzătoare pe plaja de la Eforie. Un bărbat a stat la plajă într-un sac de plastic transparent. Motivul, uluitor

Apariție surprinzătoare pe plaja de la Eforie. Un bărbat a stat la plajă într-un sac de plastic transparent. Motivul este uluitor
22.07.2021 | 16:38
Aparitie surprinzatoare pe plaja de la Eforie Un barbat a stat la plaja intrun sac de plastic transparent Motivul uluitor
ADVERTISEMENT

Turiștii de pe litoralul românesc au avut parte de o apariție mai puțin obișnuită. Printre prosoapele așternute pe plaja de la Eforie Nord, a apărut și un bărbat „înfoliat”.

Omul și-a întins prosopul sub o umbrelă și apoi a intrat complet într-un sac de plastic, întinzându-se așa la soare. Acesta a fost filmat și fotografiat de ceilalți turiști și chiar a ajuns pe rețelele de socializare

ADVERTISEMENT

Apariție surprinzătoare pe plaja de la Eforie. Un bărbat a stat la plajă într-un sac de plastic transparent. Motivul, uluitor

Bărbat în sac de plastic, la Eforie Nord
Bărbat în sac de plastic, la Eforie Nord
Sursa foto: Facebook/ Salvamar Eforie Nord

Apariția neobișnuită a fost taxată de unii turiști. Aceștia l-au întrebat pe bărbat dacă se apără de ploaie și vânt sau face saună și împachetări anticelulitice.

Salvamarii de la Eforie Nord au mers mai departe cu glumele. Aceștia au distribuit o imagine cu omul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Postarea era însoțită de o descriere amuzantă: „premiul I pentru cea mai bună protecție împotriva Covid 19 ediția de vară 2021 merge la turistul de pe plaja Eforie!”.

Totuși, potrivit Observator News, bărbatul și-a explicat gestul. El a dezvăluit că nu se apără de coronavirus și nici nu se luptă cu celulita.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care s-a „îmbrăcat” în plastic a fost ca să se apere de briza mării. Acesta și-a strâns și umbrela când vântul a început să bată mai tare.

Temperaturi mai scăzute pe litoral și vânt

Meteorologii au anunțat că joi, 22 iulie, temperaturile vor fi în scădere pe litoral. De asemenea, vântul a suflat cu putere în prima parte a zilei.

ADVERTISEMENT

Valorile maxime înregistrate de termometre se vor situa 26 și 28, iar cele minine vor fi cuprinse între  19 și 20 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de la 26 până la 28 de grade

Nici zilele trecute vremea nu a fost prietenoasă cu turiștii. Miecuri seară, o furtună puternică a lovit mai multe localități din Constanța. Totodată, atenționările Administrației Naționale de Meteorologie pentru vânt puternic au fost în vigoare pe parcusul nopții trecute.

Oamenii care au fost surprinși pe plajă au fugit să se adăpostească de ploaia torențială și de vânt. S-au creat adevărate valuri de nisip, iar imaginile surprinzătoare au fost distribuite pe rețelele de socializare.

 

ADVERTISEMENT