Life

Apariție surpriză la Cronica Cârcotașilor. Cove, co-prezentator al emisiunii

Cove este apariția surpriză la Cronica Cârcotașilor, în ediția din această seară, în care va fi co-prezentator al emisiunii.
05.11.2021 | 15:19
Aparitie surpriza la Cronica Carcotasilor Cove coprezentator al emisiunii
ADVERTISEMENT

Cove va putea fi urmărit într-o nouă ipostază la Prima TV, chiar în această seară. Gabriel Coveșanu s-a alăturat Ioanei Petric și lui Dezbrăcatu la Cronica Cârcotașilor, în ediția care va fi difuzată vineri.

Prezentatorul de la Flash Monden este co-prezentator al emisiunii-satiră și s-a simțit foarte bine alături de echipa show-ului. Cove recunoaște că s-a distrat foarte mult la pupitrul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Cove, co-prezentator al emisiunii Cronica Cârcotașilor

Cove este co-prezentator la Cronica Cârcotașilor în ediția de vineri, 5 noiembrie 2021, difuzată la Prima TV. Actorul a declarat că i-a plăcut foarte mult această experiență și că Ioana Petric și Dezbrăcatu l-au lăsat să-și facă propriul „număr” la pupitrul emisiunii.

Mai mult, „bebelușele” l-au învățat câteva mișcări de dans pe prezentator, iar el le-a oferit, la rândul lui, un moment muzical.

ADVERTISEMENT

„Cred că nu m-am mai distrat așa bine de ceva vreme. Gașca de cârcotași e veselă și pusă pe vânat bâlbe, bebelușele se pricep la dans și mi-au arătat și mie câteva mișcări, iar eu le-am oferit un scurt moment muzical.

Adică, ne-am super distrat. Ioana și Dezbrăcatu au fost colegi buni și m-au lăsat și pe mine să îmi fac numărul la pupitrul Cronicii. Ce a ieșit? Vedeți diseară”, spune Cove, potrivit unui comunicat Prima TV.  

ADVERTISEMENT

Ioana Petric s-a bucurat foarte mult de faptul că ea și Dezbrăcatu l-au avut pe Cove în platou. Blondina a declarat că nu s-a mai distrat așa de mult timp. Ea consideră că cei trei au făcut o echipă foarte bună în ediția care va fi difuzată astăzi.

Prezentatoarea a mai spus că Gabriel Coveșanu este singurul prezentator căruia nu i-a găsit „bâlbe” de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Cove a fost un simpatic și eu sunt foarte fericită că a acceptat invitația noastră, pentru că am făcut echipă foarte bună. A fost cel mai diplomat cârcotaș din istoria cârcotașilor.

Este și singurul prezentator TV care nouă ne-a dat bătăi de cap pentru că, oricât am încercat, nu l-am prins cu nicio bâlbă.

Din păcate, emisiunea durează doar două ore și nu am avut suficient timp să îi ascultăm poveștile scurte și foarte scurte, dar sperăm să mai vină, pentru că așa cum ne-am distrat acum, nu ne-am mai distrat de mult”, a spus Ioana Petric.

Ce vor vedea telespectatorii în ediția de diseară

Ioana Petric a mai spus că ediția din această seară va fi una diferită de celelalte. Discuțiile vor fi despre politică, motoare, artă și vecinii celebri.

„Pe final ne-am împrietenit așa de bine că ne-am decis să facem o trupă de nuntași profesioniști care să facă atmosfera la nunțile la care ne-a antamat Dezbrăcatu. 

Abia aștept să văd care sunt reacțiile oamenilor, pentru că astă seară vom avea o Cronicuță…diferită”, a mai spus Ioana Petric.

Se anunță multe râsete în noua ediție a emisiunii, dar și momente inedite, printre care și un dans popular.

ADVERTISEMENT