Fotbal intern

Apariție surpriză la finala Cupei României! Niculae nu și-a plătit jucătorii, dar a venit cu o mașină de 450.000 de dolari

Aparitie surpriza la finala Cupei Romaniei Niculae nu sia platit jucatorii dar a venit cu o masina de 450000 de dolari
ADVERTISEMENT

Apariții surpriză la finala Cupei României. Patronul formației Astra Giurgiu, Ioan Niculae, care a venit alături de soția sa să urmărească finala Cupei României, a apărut la Ploiești într-un automobil de lux care a atras toate proivirile. Deși jucătorii astrali sunt neplătiți de mai multe luni, omul de afaceri și-a făcut apariția într-un Rolls Royce în valoare de 450.000 de dolari.

Apariții surpriză la finala Cupei României

O altă apariție surpriză la finala Cupei României este cea a mamei lui Ianis Hagi, care a venit la stadionul Ilie Oană din Ploiești, acolo unde se va juca întâlnirea Astra Giurgiu – FC Viitorul, îmbrăcată cu un tricou al formației constănțene cu numărul 10 și cu numele fiului său. Ea era însoțită de mai multe rude ale decarului de la Viitorul. Jucătorii echipei FC Viitorul vor fi susținuți din tribune de soții și prietene, majoritatea dintre ele îmbrăcate în tricourile echipei antrenate de Gheorghe Hagi. Înainte de intrarea echipelor la vestiare, secundul naționalei de tineret, Adrian Boingiu, s-a întreținut cu jucătorii Viitorului, Radu Boboc și Alexandru Mățan, primul aflat în lotul pentru Campionatul European din această vară.

ADVERTISEMENT

Partida Astra Giurgiu – FC Viitorul, din finala Cupei României, se va disputa de la ora 20:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Marilena Hagi, soția lui Gheorghe Hagi, a venit la finala Cupei României îmbrăcată în tricoul fiului ei Ianis
Marilena Hagi, soția lui Gheorghe Hagi, a venit la finala Cupei României îmbrăcată în tricoul fiului ei Ianis