Life

Apariție surpriză la priveghiul lui Costin Mărculescu! Dan Puric a venit să-i aprindă o lumânare, deși nu au fost prieteni

12.06.2020 | 18:15
Aparitie surpriza la priveghiul lui Costin Marculescu Dan Puric a venit sai aprinda o lumanare desi nu au fost prieteni
ADVERTISEMENT

Vestea morții lui Costin Mărculescu, găsit fără suflare în locuința proprie după ce vecinii au sunat la 112 îngrijorați că nu le răspundea la telefon și nu mai fusese văzut de cel puțin trei zile, a căzut ca un trăsnet chiar și pentru cei care nu i-au fost apropiați regretatului actor.

Prieteni, colegi de breaslă sau simple cunoștințe, cu toții deplâng dispariția sa fulgerătoare, la doar 51 de ani și îl descriu drept un om pozitiv, care încerca să-și păstreze zâmbetul pe buze chiar și în momentele dificile.

ADVERTISEMENT

Dan Puric a mers la căpătâiul lui Costin Mărculescu, deși nu erau prieteni

Și dacă tot am adus vorba ,despre colegii de breaslă, trebuie spus că printre cei care au ținut să fie prezenți la priveghiul lui Costin Mărculescu s-a numărat și binecunoscutul Dan Puric. În ciuda faptului că nu i-a legat o relație de prietenie, îndrăgitul actor a mers la căpătâiul său pentru a aprinde o lumânare și a-și lua rămas bun.

Nu am avut o relație. Mi s-a părut un om nefericit. Dumnezeu să-l odihnească”, a spus acesta pentru spynews.ro, la ieșirea din Biserica Sf. Gheorghe cel Nou, unde trupul neînsuflețit va rămâne până sâmbătă, când este programată ceremonia de înmormântare, la cimitirul Reînvierea din Capitală.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, în lacrimi după moartea lui Costin Mărculescu. Ce a spus despre regretatul actor

Costin Mărculescu vorbea despre faptul că a fost pe culmi, foarte puțină lume își mai amintește că a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est, făcea niște spectacole gigantice, turnee in toată țara. Costin Mărculescu a fost milionar înainte de alții.

Chiar mi-a scris un prieten, că nu se știe cine a fost Costin Mărculescu. L-a plătit pe Toto Cutugno pentru a veni să facă un spectacol. A pierdut tot, pentru că așa cum fac mulți artisiti boemi, nu a știut să managerieze situația financiară.

ADVERTISEMENT

În momentul în care locuiești singur, nu vorbești cu toți prietenii zilnic. Eu aveam momente în care nu vorbeam cu mama, nu vorbeam câte două zile. Ce mă miră este faptul că deși știa că avea probleme cu inima,  nu s-a tratat cum trebuie și nu avea pe nimeni lângă el pentru a merge la control mai des.

M-a șocat faptul este că un prieten de-al lui a publicat un mesaj prin care spunea că moare și apoi nu l-a mai căutat deloc.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă e o exagerare, când un om îți trimite un astfel de mesaj, suni și întrebi ce se întâmplă, iar apoi nu publici mesajul din viață lui intimă. Nu vreau să judec, dar mi se pare oribil să publici mesajele trimise după deces”, a declarat Oana Roman, vizibil afectată de vestea că bunul său prieten, Costin Mărculescu, a trecut în neființă.

ADVERTISEMENT