Apariţie uluitoare în revista Playboy! Primul pictorial cu o femeie musulmană

Celebra revistă Playboy, cunoscută pentru erotismul dintre paginile sale şi pentru superbele modele care au fotografiat în ipostaze incendiare, a devenit subiectul unei controverse care a stârnit...
30.09.2016 | 00:00
Aparitie uluitoare in revista Playboy Primul pictorial cu o femeie musulmana

Celebra revistă Playboy, cunoscută pentru erotismul dintre paginile sale şi pentru superbele modele care au fotografiat în ipostaze incendiare, a devenit subiectul unei controverse care a stârnit atât laude cât şi critici.

Pentru prima dată în istoria sa, revista Playboy va prezenta pictorialul unei musulmance purtând văl. Acest proiect inediat a fost salutat de mulţi fani ai revistei, dar au existat şi voci care l-au contestat, criticând dur formatul publicaţiei.

Jurnalista americană de origine libiană Noor Tagouri apare în ediţia din octombrie la secţiunea intitulată “The Renegades Issue” care se focalizează asupra bărbaţilor şi femeilor “care riscă tot — chiar şi viaţa — pentru a face ceea ce le place”.

Look-ul pentru care a optat jurnalista de 22 de ani este unul îndrăzneţ. Tânăra poartă o geacă de piele, cu bascheţi în picioare şi un văl kaki pe cap.

Vedetă în Social Media, Tagouri îşi doreşte să devină prima jurnalistă cu “hijab” din televiziunea americană. Ea afirmă că dificultăţile cu care se confruntă o tânără musulmană care a crescut în SUA au ajutat-o în carieră.

Sursă: www.one.ro