News

Apartament din Mamaia, devastat de tineri pe ritmuri de manele. S-au mândrit cu isprava și au postat totul pe Tik Tok – Video

Un apartament din Mamaia a fost devastat de mai mulți tineri petrecăreți, care au chefuit pe ritmuri de manele o noapte întreagă. Imaginile au fost postate pe Tik Tok.
01.08.2022 | 23:49
Apartament din Mamaia devastat de tineri pe ritmuri de manele Sau mandrit cu isprava si au postat totul pe Tik Tok  Video
Devastare apartament în Mamaia, de către tineri. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Îmbibați în alcool, tinerii au decis să publice videoclipul pe Tik Tok. Cu toate acestea, imaginile ”mândriei” lor sunt dezolante, cu mobila aruncată în mijlocul camerei, într-o dezordine de nedescris. Desigur, manelele date la maxim nu puteau lipsi de pe fundal.

Apartament din Mamaia, devastat de mai mulți tineri

Potrivit Constanța100%, apartamentul a fost serios ”șifonat” după întâlnirea cu tinerii petrecăreți. Au fost rupte scaune, mese, canapele. De asemenea, tinerii au aruncat chiștoacele de țigări pe parchet, au vărsat băutura pe pat și au aruncat sticlele goale pe jos.

ADVERTISEMENT

În videoclipul postat pe Youtube și Tik Tok se poate vedea cum unui dintre băieți face un ”tur de glorie” al apartamentului, o ”prezentare” a isprăvii cu care se mândresc.

”Apartament de cazare în Mamaia”, își începe băiatul turul, în timp ce alți tineri chicotesc și râd. Imaginile sunt de la sine grăitoare, dezastrul fiind complet.

ADVERTISEMENT

De altfel, tinerii care se distrează în general pe litoralul românesc uită uneori de bunele maniere și lasă în urmă prăpăd, pe acolo pe unde trec.

A fost și cazul unei petreceri din Vama Veche, care a lăsat plaja plină de gunoaie. Incidentul se petrecerea în plină pandemie, în 2021, moment în care autoritățile au tras un semnal de alarmă referitor la modul în care unii tineri aleg să se ”distreze”.

ADVERTISEMENT

”În doar o noapte de libertate, tinerii veniți să se distreze în Vamă au reușit să șteargă cu buretele tot binele făcut de lunile de stare de alertă și interdicții. Nisipul este plin de sticle de bere, resturi de mâncare, pet-uri, hărtii și sacoșe de plastic.

Nu aș vrea să folosesc invective pentru a-i descrie pe cei care au lăsat pe plajă astfel de “urme” de civilizație, dar le recomand să stea mai bine la ei pe uliță și să uite că există litoralul românesc. Mai bine stați acasă!”, se spune și pe site-ul de turism Funky Travel.

ADVERTISEMENT

”Să vă fie rușine!”, scria un membru al grupului de Facebook Vama Veche, însă acest mesaj pare universal valabil pentru mulți dintre cei care vizitează litoralul și îl transformă într-un coș de gunoi.

ADVERTISEMENT