BOOM IMOBILIAR! Oraşul din România unde se ridică frenetic peste 3.000 de apartamente noi şi cât costă

Jumătate dintre locuinţele care se construiesc în România sunt în regiunea Bucureşti - Ilfov. Peste 25.000 de locuinţe se află în diferite stadii de dezvoltare şi ar urma să fie livrate în...
06.06.2017 | 00:03
BOOM IMOBILIAR Orasul din Romania unde se ridica frenetic peste 3000 de apartamente noi si cat costa

Jumătate dintre locuinţele care se construiesc în România sunt în regiunea Bucureşti – Ilfov. Peste 25.000 de locuinţe se află în diferite stadii de dezvoltare şi ar urma să fie livrate în acest an. Investitorii români, turci şi spanioli adaugă peste 3.000 de locuinţe pe harta Capitalei numai în sectorul 6! Primele locuinţe vor fi livrate săptămânile acestea, iar termenul cel mai îndepărtat pentru celelalte este anul 2018. Preţul pentru un apartament cu două camere în cele mai noi proiecte din sectorul 6 începe de la 50.000 de euro.

Peste 3.000 de locuinţe se află în construcţie în sectorul 6 din Bucureşti, în câteva ansambluri rezidenţiale pentru care muncitorii au început deja să lucreze la foc continuu. 1.500 de apartamente în proiectul „21 Residence Politehnica”, din apropierea hipermarketului Cora Lujerului, pe bulevardul Iuliu Maniu. Pe o parte din fosta platformă industrială Turbomecanica din vestul Capitalei se dezvoltă un alt proiect rezidenţial, „Rotar Park Residence”. Situat la 200 de metri distanţă de staţia de metrou Păcii, acesta va avea circa 1.200 de apartamente la finalizare. Tot în vestul Capitalei, ansamblul rezidenţial „Gran Via Park”, de pe fosta platformă Electrotehnica de vizavi de mallul Plaza România, însumează 310 locuinţe, care vor fi gata în mai 2018. Aceasta va reprezenta a doua fază a proiectului „Gran Via Park”, după ce prima etapă, care cuprinde 189 de locuinţe, a fost livrată la finalul anului trecut.

Mai multe amănunte pe zf.ro!