Life

Apartamentul din București care i-a speriat pe internauți: ”Pleacă repede chiriașii din el”

Un apartament din București a reușit să îi sperie pe internauți. Nu puțini sunt cei care s-au declarat sătui de anunțul publicat pe internet.
29.05.2023 | 09:52
Apartamentul din Bucuresti care ia speriat pe internauti Pleaca repede chiriasii din el
Apartamentul din București care i-a speriat pe internauți. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un apartament din București pus spre închiriere a generat mari controverse în mediul online. Sunt internauți care au fost speriați de ce au văzut, în timp ce alții s-au declarat ”sătui” de acest anunț care se tot repetă.

Apartamentul din București care a stârnit un val de controverse

Numeroase apartamente ori garsoniere sunt puse spre închiriere sau vânzare în mediul online. Unele sunt de-a dreptul fabuloase și atrag comentarii pe măsură, în timp ce altele ajung să devină virale, fie din cauza prețului, fie din cauza condițiilor.

ADVERTISEMENT

De această dată, un alt anunț a generat un val de reacții în mediul online. Este vorba despre un apartament din București scos la închiriat în zona Griviței. Vânzătorul spune că locația este amplasată la doar 3 minute de metroul 1 mai.

De asemenea, apartamentul din București are două camere și o suprafață de 45 de metri pătrați. În ceea ce privește prețul, acesta cere 350 de euro pe lună, iar suma este negociabilă. Mai mult de atât, nu se pricepe niciun comision pentru închirierea lui.

ADVERTISEMENT

În ciuda prețului însă, mulți internauți spun că sunt sătui de acest anunț. Nu puțini sunt cei care au spus că acest anunț este postat constant pe internet și cel mai probabil chiriașii pleacă atât de repede, încât apartamentul este din nou scos la închiriat.

”Pleaca repede chiriasii din el. Abea acum cateva luni a mai fost postat”, ”Am vazut apartamentul asta de atatea ori ca ma simt de parca deja locuiesc în el”, au fost o parte dintre comentariile primite la anunțul de închierere.

ADVERTISEMENT

Reacții pe bandă rulantă din partea internauților

Unii au fost însă și mai duri de atât și s-au arătat oripilați de interiorul apartamentului. O persoană s-a întrebat dacă apartamentul va fi vreodată gata, având în vedere cum arată. De asemenea, mulți l-au comparat cu o peșteră. Alte persoane în schimb l-au numit ”deosebit”.

”Ceva mai deosebit. Clar nu e pentru oricine”, ”Așteptam poze cu apartamentul și când e gata”, ”Înca nu s-a dat pestera asta? a zis mamaie ca vrea presul inapoi”, au fost alte comentarii date internauți.

ADVERTISEMENT

Menționăm că anterior, un alt apartament scos la vânzare i-a îngrozit pe internauți. Nu puțini sunt cei care l-au catalogat ca fiind ”oribil”, având în vedere interiorul, dar și prețul pe care vânzătorul îl cerea. 

ADVERTISEMENT