News

Apel disperat al unui preot de la Biserica Cașin! „Rămâneţi acasă, alegeţi viaţa, care este dar de la Dumnezeu”

18.04.2020 | 08:56
Preotul de la Biserica Casin a făcut un apel către oameni. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Apel disperat al unui preot de la Biserica Cașin! Părintele Gabriel Cazacu nu a ezitat și le-a transmis un mesaj ferm enoriașilor.

Apel disperat al unui preot de la Biserica Cașin!

A făcut-o chiar în Vinerea Mare. Acesta i-a rugat pe oameni să rămână acasă, pentru că astfel preţuiesc viaţa, “care este dar de la Dumnezeu”.

ADVERTISEMENT

“Este Vinerea Mare, o zi sfântă, de post, în care foarte mulţi credincioşi nu mănâncă nimic şi aproape că nici nu beau apă.

„Rămâneţi acasă, alegeţi viaţa, care este dar de la Dumnezeu”

(Anul acesta) Noi le ducem credincioşilor sfintele Paşti care a fost binecuvântat de noi în biserică şi îi rugăm să rămână acasă,(…)

ADVERTISEMENT

(…) să preţuiască viaţa, îi rugăm ca în aceste momente să fim solidari şi să înţelegem că dacă rămânem acasă, alegem viaţa.

Aşadar, dragii mei, preţuiţi această viaţă, care este dar de la Dumnezeu! (…) Sunteţi în gândurile noastre, vă asigurăm că sunteţi în rugăciunile noastre.

ADVERTISEMENT

Vă rugăm, aprindeţi candela acasă, aprindeţi un pic de tămâie, stropiţi casele cu un pic de agheasmă şi rugaţi-vă!”, le-a transmis credincioşilor părintele Gabriel Cazacu, de la Mănăstirea Caşin

Vă reamintim că, autoritățile din România au anunțat în ultimele 24 de ore nu mai puțin de 11 decese, ceea ce face ca totalul numărului de morți să ajungă la 411.

ADVERTISEMENT

În acest moment sunt 8067 de persoane infectate cu COVID-19 pe teritoriul țării noastre. 258 dintre ei sunt la terapie intensivă și starea lor este una gravă.

Alți 22 129 de oameni sunt în carantină, în timp ce 50 702 se află în izolare. 1508 persoane s-au vindecat.

 

ADVERTISEMENT