Stiri sportive

Apel disperat către Gigi, la Jilava: “Ajută-ne să trăim”

În această vară familia Penescu şi-a retras oficial sprijinul financiar de la FC Arşeş, iar în aceste condiţii clubul marelui Dobrin nu a mai putut să se înscrie în Liga 2. Contactat...
24.08.2013 | 19:34
Apel disperat catre Gigi la Jilava Ajutane sa traim
ADVERTISEMENT

În această vară familia Penescu şi-a retras oficial sprijinul financiar de la FC Arşeş, iar în aceste condiţii clubul marelui Dobrin nu a mai putut să se înscrie în Liga 2. Contactat telefonic de FANATIK, Nicolae Enoiu, administratorul judiciar al clubului din Trivale, a declarat că echipa piteşteană se va putea înscrie măcar în Liga 4 doar cu ajutorul lui Gigi Becali. “Asta este situaţia, familia Penescu s-a retras, jucătorii au plecat, iar clubul este foarte aproape de faliment. Singura noastră speranţă de salvare este doar patronul Stelei, Gigi Becali. La ora actuală noi mai deţinem 50 la sută dintr-un eventual transfer al lui Tănase de la Steaua la o altă echipă, dar numai dacă finanţatorul clubului din Ghencea îl va vinde pe acesta pînă în august 2014 în străinătate. Dacă nu, atunci pierdem tot“,a  spus Enoiu.

“Sper că Gigi o să ne ajute”

Administratorul judiciar al piteştenilor susţine că, dacă familia Penescu ar fi vîndut la timp cele 50 de procente pe care le mai deţinea, atunci Argeşul nu ar fi ajuns aproape de faliment. “Asta e viaţa. Eu am auzit că Gigi i-a cerut public lui Penecu să vîndă cele 50 de procente pe care le mai deţine, dar nu a dorit să le cedeze. Acum, din păcate, falimentul este extrem de aproape şi nu prea mai sînt multe lucruri de făcut. Totuşi, în urmă cu trei zile i-am trimis o scrisoare lui Gigi Becali la Jilava prin care îl rugăm să ne cumpere procentele respective, deoarece doar aşa mai putem să înscriem echipa în Liga 4. Altfel, sîntem terminaţi“, a încheiat Enoiu.

ADVERTISEMENT