News

Apelul disperat al mamei Luizei Melencu: „Să ne ajute cineva să o găsim”

08.09.2019 | 15:33
Apelul disperat al mamei Luizei Melencu Sa ne ajute cineva sa o gasim

Monica Melencu, mama Luizei, a anunțat că va ține un discurs cu ocazia începutului noului an școlar. Mama fetei dată dispărută cu trei luni înaintea crimei din Caracal se arată în continuare încrezătoare că fiica ei ar putea să mai fie în viață. Asta chiar dacă Gheorghe Dincă a recunoscut crimele cărora le-au căzut victime Alexandra Măceșanu și Luiza iar autoritățile l-au și învinuit pe acesta pentru cele două omoruri.

Mama Luizei Melencu, apel disperat pentru autorități

Întrebată despre startul noului an școlar, Monica Melencu a spus că: „chiar am luat legătura cu doamna dirigintă, mâine la 10 voi ține acest discurs. Mi-e greu să cred, mi-e greu…Mi-e greu să cred, de ce Dumnezeule, a făcut cineva așa ceva”, a povestit mama Luizei, cuprinsă de durerea dispariției fiicei sale.

„Cred că ăsta e un strigăt de disperare. Mulțumesc presei. Vreau să se facă tot ce se poate, să ne axăm pe Dincă. Se știe că are complici. Fac un anunț disperat, sunt cinci luni de când n-am văzut-o și nu ne dă nimeni nicio informație, simt că e în viață, să ne ajute cineva s-o găsim, nu știm niciun răspuns concret. Tind să cred că Luiza nu este moartă”, a mai spus Monica Melencu, pentru Antena 1.

Apelul disperat al mamei Luizei Melencu
Apelul disperat al mamei Luizei Melencu *foto: captură Digi 24

Care sunt ultimele noutăți în cazul Luizei Melencu

Dacă despre cazul care o privește pe Alexandra Măceșanu avem deja raportul INML care spune că în proporție de 99,97% dinții găsiți în curtea lui Gheorghe Dincă sunt ai fetei de 15 ani, privitor la Luiza Melencu încă există multe urme de îndoială. Asta după ce oasele găsite la liziera pădurii din Caracal nu au putut confirma ADN-ul fetei, fapt ce le-a dat speranța părinților Luizei că aceasta ar mai putea fi în viață. „Nu avem încredere în cele spuse de Bănilă”, susțin la unison soții Melencu, cu privire la declarațiile șefului DIICOT.