News

Apel umanitar pentru o fetiță de 7 ani din Vaslui, care trăiește într-o sărăcie lucie alături de tatăl său: “Se au doar unul pe celălalt. Are mititica noastră cei mai triști ochi albaștri”

18.05.2020 | 11:45
Apel umanitar pentru o fetita de 7 ani din Vaslui care traieste intro saracie lucie alaturi de tatal sau Se au doar unul pe celalalt Are mititica noastra cei mai tristi ochi albastri
ADVERTISEMENT

O fetiță de 7 ani din Vaslui trăiește într-o sărăcie lucie alături de tatăl său și are nevoie de ajutorul celor din jur pentru ca viața ei să fie una normală pentru un copil de vârsta ei.

Apel umanitar pentru o fetiță de 7 ani din Vaslui, care trăiește într-o sărăcie lucie alături de tatăl său: “Se au doar unul pe celălalt”

Micuța Cristina are 7 ani și este în clasa I la o școală din satul Lalești, județul Vaslui. Față de alți copii, ”Cristinica” nu are nici măcar condițiile minime pentru a-și pregăti lecțiile de a doua zi.

ADVERTISEMENT

Putem spune chiar că micuța nu are nici condițiile unei vieți la un nivel minim de existență. Asta reiese din descrierea unei voluntare din zonă care a vizitat-o pe Cristina și pe tatăl acesteia.

Într-o postare pe Facebook a unui voluntar de la Elita României este descrisă viața pe care această copilă o are, mai exact sărăcia în care ea și părintele său își duc traiul de pe o zi pe alta.

ADVERTISEMENT

”CEL MAI TRIST COPIL! Cei mai albaștri și triști ochi! Anul 2020 și azi este prima dată când a văzut și gustat o banana!

Mititica noastră are 7 ani, Cristinica, merge la școală, clasa I !Ar trebuie să facă și ea teme dar nu are lumina, tableta, etc. Sunt lipiți pământului, am găsit-o de mâna cu tatăl ei, se au doar unul pe celălalt, casa lor e cumva izolată de restul caselor.” , scrie pe pagina ei de Facebook o voluntară din Piatra Neamț.

ADVERTISEMENT

Cristina și tatăl ei nu au nimic

În același mesaj, voluntara din Neamț spune că micuța Cristina și tatăl ei nu au absolut nimic și ar avea nevoie de sume de bani nu foarte mari pentru a se descurca.

Nu are jucării nici alți copii cu care să se joace. Are mititica noastră cei mai triști ochi albaștri pe care i-am văzut vreodată. Ar avea nevoie de aproximativ 1000 lei pentru a plăti lumina, 800 factura și vreo 200 rebranșarea, nu au nici frigider…. nimic…. trist…. foarte trist !”, se mai arată în mesajul din meciul online.

ADVERTISEMENT

La fetița din Vaslui s-a deplasat deja Maty Daniela, un voluntar cu suflet mare din județ, care i-a dus Cristinei fructe, alimente și dulciuri.

Până la această oră, postarea umanitară de pe Facebook a strâns peste 5.400 de share-uri și 3.800 de comentarii. Majoritatea se interesează deja de cazul Cristinei și sunt dispuși să o ajute.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
FRF a luat decizia, după derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa...
FRF a luat decizia, după derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa arbitrei Cristina Trandafir
A îndurat 16 ani violurile tatălui, până când sora ei a mărturisit același...
A îndurat 16 ani violurile tatălui, până când sora ei a mărturisit același lucru. Cum își controla pastorul din Arad fiicele
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Recordmanul mitei din 2023. Cine este politicianul prins de DNA cu cea mai...
Recordmanul mitei din 2023. Cine este politicianul prins de DNA cu cea mai mare șpagă în valiză
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Reacția Alinei Gorghiu în cazul judecătoarei care a întrebat dacă unul dintre tinerii...
Reacția Alinei Gorghiu în cazul judecătoarei care a întrebat dacă unul dintre tinerii morți la 2 Mai este în sală
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Secretul aripioarelor KFC. Le poți prepara acasă
Secretul aripioarelor KFC. Le poți prepara acasă
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Bat clopote de nuntă în showbiz! Prodanca a făcut marele anunț: În curând...
Bat clopote de nuntă în showbiz! Prodanca a făcut marele anunț: În curând o să fiu mireasă!
Navalnîi era la câteva zile distanță de a fi eliberat într-un schimb de...
Navalnîi era la câteva zile distanță de a fi eliberat într-un schimb de prizonieri, spune o aliată a opozantului. Ea îl acuză pe Putin de crimă
Serialul fenomen de pe Netflix care a oprit planeta în loc. A avut...
Serialul fenomen de pe Netflix care a oprit planeta în loc. A avut 9.9 milioane de vizionări într-o singură săptămână