News

Apelul disperat al unei mame din Ucraina. Copilul ei a dispărut după ce a fugit din calea războiului împreună cu bunica lui

O mamă din Ucraina, apel disperat în mediul online. Copilul ei în vârstă de doar patru ani a dispărut după ce a fugit din calea războiului împreună cu bunica lui
28.03.2022 | 09:27
Apelul disperat al unei mame din Ucraina Copilul ei a disparut dupa ce a fugit din calea razboiului impreuna cu bunica lui
ADVERTISEMENT

O nouă poveste dramatică a refugiaților din Ucraina. O mamă își caută cu disperare copilul dispărut de aproape trei săptămâni, după ce acesta a fugit din calea războiului împreună cu bunica lui și cu cei doi câini ai familiei.

O mamă din Ucraina, apel disperat în mediul online

De mai bine de două săptămâni, o ucraineancă încearcă să își găsească băiețelul dispărut în timpul evacuării din Kiev. În data de 10 martie, Sasha împreună cu bunica lui, cei doi câini ai familiei și alte șase persoane au fugit cu barca pe Nipru.

ADVERTISEMENT

Barca în care se aflau aceștia s-a scufundat, iar bunica lui Sasha a murit. Copilul era singurul care purta vestă de salvare.

“Încercând să se salveze de ocupația rusă, au îndrăznit să fugă pe râul care traversează Kievul, în data de 10.03, cu bunica și câinii lor iubiți pe o barcă. Am pierdut contactul cu ei. 

ADVERTISEMENT

Bunica a fost găsită moartă pe 11, corpul nu a putut fi luat. Localnicii au fost rugați să facă o înmormântare. Sunt nesfârșit recunoscătoare tuturor pentru răspuns și susținere.

Credința și speranța sunt mereu cu noi. Continuăm să căutăm și să credem în miracole! Ajutați-mă să-mi găsesc fiul!”, scria femeia în data de 14 martie.

ADVERTISEMENT

Încă de atunci, ucraineanca postează pe rețelele sociale și speră că cineva îl va găsi pe Sasha și o va contacta. Împreună cu pozele băiatului, mama a spus și care sunt semnalmentele acestuia.

“4 ani, aproximativ 110 cm înălțime, ochi căprui, păr castaniu deschis și lung”, a precizat ucraineanca Anna Yakhno, într-un mesaj postat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

În același mesaj, femeia le-a mulțumit tuturor celor care încearcă să ajute în procesul de căutare al micuțului.

“Prietenii mei, sunteți incredibili, vă îmbrățișez și vă apreciez pe fiecare dintre voi. Primesc mii de mesaje din toată lumea, încerc să răspund tuturor, dar este imposibil, sunteți atât de mulți.

Vigilența incredibilă a forțelor de ordine, a polițiștilor de frontieră și a fiecăruia dintre voi ajută foarte mult în căutarea lui Sasha”, este mesajul emoționant postat de mama disperată.

ADVERTISEMENT