Carousel hot news

Cadou ŞOC cerut de Popescu la Rahova. I l-a dus Stelea!

Încarcerarea lui Gică Popescu a înnegurat toată Generaţia de Aur, iar susţinerea pe care mulţi dintre foştii colegi i-au arătat-o a fost una puternică. Printre cei care i-au sărit în...
09.05.2014 | 00:02
Cadou ŞOC cerut de Popescu la Rahova. I l-a dus Stelea!
ADVERTISEMENT

Încarcerarea lui Gică Popescu a înnegurat toată Generaţia de Aur, iar susţinerea pe care mulţi dintre foştii colegi i-au arătat-o a fost una puternică. Printre cei care i-au sărit în apărare „Baciului” a fost şi Bogdan Stelea, selecţionerul echipei naţionale de tineret fiind şi unul dintre oamenii care l-au susţinut pe Popescu în campania pe care a dus-o cu scopul de a cîştiga alegerile pentru preşedinţia FRF. Fostul portar l-a vizitat zilele trecute pe fostul său căpitan şi, la cererea acestuia, i-a făcut un cadou special.

A cedat la presiunea deţinuţilor

Stelea s-a deplasat la începutul acestei săptămîni la Penitenciarul Rahova pentru a-l vizita pe Popescu, iar actualul antrenor al „tineretului” nu s-a dus cu mîna goală. Cîteva cărţi, alese nu la întîmplare, ci titlurile cerute de fostul său coechipier, dar şi un cadou de suflet. La cererea fostului fundaş, „Stelică” i-a dus acestuia şi un DVD care conţine toate cele cinci meciuri jucate de naţionala României la Campionatul Mondial din SUA, din 1994, atunci cînd România a obţinut cea mai importantă performanţă din istorie, calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. Interesant este că nu melancolia sau amintirile care l-ar fi năpădit au reprezentat motivul pentru care „Baciul” a vrut să revadă meciurile, ci chiar presiunea pe care ceilalţi deţinuţi au pus-o pe acesta, aceştia dorind să-i vadă sau revadă pe Hagi, Dumitrescu, Răducioiu şi Popescu în acţiune. „Colegii lui Gică de acolo s-au tot rugat de el să le aducă meciurile. L-au luat la sentiment: ”, a spus un apropiat al lui Popescu.

ADVERTISEMENT

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Premiul pentru bună purtare

Chiar dacă fostul căpitan al Barcelonei şi-a ţinut partea din promisiune, nu toţi colegii de carceră ai acestuia vor putea să vizioneze meciurile. O sursă din Penitenciarul Rahova a explicat care va fi procedura. “Gică Popescu ne-a adus DVD-ul şi ne-a cerut, cînd se va putea, să organizăm cîteva vizionări. Probabil le vom prezenta săptămînal, meci cu meci. Chiar şi aşa, nu toţi deţinuţii vor putea participa la această acţiune. Doar cei care s-au remarcat pentru buna purtare o să aibă acces în sala unde partidele României din 1994 vor rula”, a spus un conducător de la Rahova.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri