Aplicaţia care a întrecut Pokemon Go şi Facebook Messenger

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/08/2016, 13:46
Aplicaţia care a întrecut Pokemon Go şi Facebook Messenger

Aplicatia pentru apeluri video Google Duo, lansata la inceputul saptamanii, este cea mai descarcata aplicatie gratuita din magazinul virtual Google Play.

Google Duo reuseste astfel sa intreaca aplicatii populare precum Facebook Messenger, Pokemon Go si Snapchat.

Lansata initial doar in cateva tari, aplicatia Google Duo este in prezent disponibila in intrega lume, noteaza Business Insider.

Duo este urmata in topul Google Play de Facebook Messenger, Pokemon Go, Facebook, Snapchat si YouTube Music.

Google Duo functioneaza doar pe telefoane si este compatibila cu sistemele de operare Android si iOS. Inregistrarea se face pe baza numarului de telefon.

O noutate introdusa de Google Duo este functia “Knock Knock”, disponibila doar pentru telefoanele cu Android, care ii permite utilizatorului sa vada in direct persoana care suna, chiar inainte de a raspunde.

sursa: ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×