Life

Aplicația pentru telefoanele cu Android care te scapă de bătăile de cap cu pozele și documentele. E foarte ușor de folosit

Dotarea despre care nu știai din smartphone care te ajută să stochezi imaginile și fișierele preferate. E pentru Android.
26.01.2023 | 07:09
Aplicatia pentru telefoanele cu Android care te scapa de bataile de cap cu pozele si documentele E foarte usor de folosit
Dotarea despre care nu știai din smartphone care te ajută să stochezi imaginile și fișierele preferate. E pentru Android. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Aplicația pentru telefoanele cu Android care te scapă de bătăile de cap cu pozele și documentele. E foarte ușor de folosit pentru toți utilizatorii care obișnuiesc să păstreze foarte multe detalii și idei în telefonul mobil.

Dotarea despre care nu știai din smartphone care te ajută să stochezi imaginile și fișierele preferate. E pentru Android

Imaginile, fișierele preferate și alte detalii importante pot fi stocate în smartphone cu ajutorul unei simple aplicații care se găsește la o căutare pe Google. Este vorba de o dotare pe care o au numai telefoanele cu Android.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Google Drive se poate accesa cu contul care este deja realizat pe acest motor de căutare. Tot ce trebuie să faci este să o descarci în mobil și să o deschizi pentru a te putea conecta la spațiul de stocare din cloud.

În felul acesta vei putea găsi cu mare ușurință fotografii sau documente importante, totul este să răsfoiești prin miniaturi pentru proiectul dorit. De cele mai multe ori fișierele acestea sunt salvate automat.

ADVERTISEMENT

„De asemenea, puteți crea cu ușurință fișiere noi sau le puteți edita și partaja pe cele existente”, este una dintre declarațiile făcute de reprezentanții aplicației, notează The Sun.

Mai mult decât atât, pozele și PDF-urile pot fi actualizate și disponibile nu doar pe telefonul mobil pe care îl utilizezi cel mai des, ci și pe alte dispozitive. Accesul este permis, așadar, pe mai multe accesorii.

ADVERTISEMENT

Google Drive, o aplicație gratuită pentru Android

Cei care au realizat aplicația pentru Android au mai dezvăluit că fiecare utilizator poate descărca în Google Drive fișiere și fotografii de pe diferite site-uri sau rețele de socializare.

În cazul acesta trebuie să accesați opțiunea pentru a selecta Foi de calcul sau Prezentări atunci când este apăsat „semnul plus” Fișier nou.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceasta este o aplicație gratuită și foarte utilă atunci când nu dorești să plătești un abonament pentru a-ți păstra în siguranță imaginile și documentele.

ADVERTISEMENT
Tags: