Life

Aplicațiile care te vor face să uiți de Google Maps și Waze. Mulți români le-au instalat deja. Au o navigație superioară și rute mai rapide

Trei aplicații pe care trebuie să le instalezi dacă ești șofer. De acum încolo, vei uita de clasicele Google Maps sau Waze.
30.06.2024 | 14:42
Aplicatiile care te vor face sa uiti de Google Maps si Waze Multi romani leau instalat deja Au o navigatie superioara si rute mai rapide
Trei aplicații pe care trebuie să le instalezi dacă ești șofer. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Românii care se urcă la volanul mașinii zi de zi folosesc navigația GPS. Oricât de bine ar cunoaște orașul, de multe ori este nevoie și de indicații suplimentare. Dacă și tu folosești clasicele Google Maps sau Waze, ei bine, află că există și alte variante excelente.

Trei aplicații pe care trebuie să le instalezi dacă ești șofer

Fără doar și poate, Google Maps și Waze sunt două dintre aplicațiile pe care șoferii din România le folosesc în fiecare zi. Deși sunt cele mai populare în rândul posesorilor de permis de conducere, asta nu înseamnă că sunt singurele.

ADVERTISEMENT

Poate că nu mulți șoferi știu, dar există multe alternative la fel de bune precum Google Maps sau Waze care îi pot ghida în oraș. Cei care vor să le încerce, trebuie doar să le descarce din App Store sau Google Play.

Variantele care pot înlocui cu succes Google Maps sau Waze sunt OsmAnd Maps, Organic Maps și Sygic Maps. Toate aceste aplicații au hărți actualizate, iar navigarea este asistată atât de voce, cât și de realitate augmentată.

ADVERTISEMENT

OsmAnd Maps este o aplicație simplu de utilizat care funcționează cu ajutorul datelor OpenStreetMap. Este disponibilă pentru Android și iOS. Unul dintre marile ei avantaje este dat de faptul că poate fi folosită și în zonele cu semnal slab, datorită hărților offline.

Hărțile de pe OsmAnd Maps sunt actualizate frecvent și includ trasee pentru drumeții, piste pentru bicicliști și alte drumuri. De asemenea, această aplicație le permite șoferilor să salveze rutele preferate.

ADVERTISEMENT

Șoferii au la dispoziție și o aplicație premium pentru care trebuie să plătească

Organic Maps este o aplicație care funcționează tot cu datele OpenStreetMap. Această aplicație nu are deloc reclame și poate fi folosită atât pe Android, cât și pe iOS.

Organic Maps le permite șoferilor să descarce hărți offline și are chiar și night mode, perfect pentru cei care conduc noaptea. De asemenea, aplicația nu colectează date despre utilizatori și este compatibilă cu Android Auto.

ADVERTISEMENT

O aplicație premium pentru șoferi este Sygic Map. Această aplicație are hărți offline detaliate și folosește navigarea GPS de cea mai bună calitate. Șoferii care apelează la ea vor avea parte de navigare asistată de voce, alerte pentru limite de viteze și radar.

Sygic Map a fost creată special pentru șoferii care sunt dispuși să plătească pentru servicii de calitate. Aplicația beneficiază de o interfață eficientă, iar cei care vor apela la ea sigur nu vor regreta.

ADVERTISEMENT
Tags:
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU...
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU primesc pensie! Cine beneficiază de cei 2.000 de lei
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”