Apocalipsă în China: Inundaţii devastatoare şi alunecări de teren

Mirela Apostol   
in Hotnews
19/07/2016, 00:00
Apocalipsă în China: Inundaţii devastatoare şi alunecări de teren GALERIE FOTO

Mai multe case au fost măturate de ape după o ploaie torenţială în provincia Hunan, unde intemperiile au provocat şi alunecări de teren masive.

Aproximativ 650 de oameni au fost evacuaţi din calea viiturii care a pus la pământ 17 case şi a afectate alte 70. De asemenea, traficul rutier a fost blocat, iar mai multe trenuri au avut întârzieri mari ori au fost anulate.

Torentele şi apa cu noroi au înghiţit pur şi simplu maşini şi chiar case. Aproximativ 244.000 de locuitori din cinci sate. Localitatea Morong se numără printre localităţile cele mai grav afectate. Peste 70 de turişti au fost surprinşi de inundaţiile masive, a relatat presa chineză, citată de Daily Mail.

Vezi VIDEO aici

Un tunel de pe calea ferată Jiaoliu a fost blocat de aluviunile cauzate de ploile torenţiale, trenurile de pe această rută fiind anulate sau, în cel mai fericit caz, deviate pe alte linii. Traficul local a foist închis din cauza inundaţiilor.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×