GALERIE FOTO. Apple grăbeşte lansarea iPhone X! Când apare pe piaţă şi cât va costa noul smartphone!

Veşti bune pentru toţi fanii Iphone! Conducerea Apple s-a decis să urgenteze scoaterea pe piaţă a modelului iPhone X! Programată iniţial pentru anul 2018, lansarea noului smartphone Apple se...
05.11.2017 | 00:05
GALERIE FOTO Apple grabeste lansarea iPhone X Cand apare pe piata si cat va costa noul smartphone
ADVERTISEMENT

Veşti bune pentru toţi fanii Iphone! Conducerea Apple s-a decis să urgenteze scoaterea pe piaţă a modelului iPhone X! Programată iniţial pentru anul 2018, lansarea noului smartphone Apple se pare că va avea loc, totuşi, anul acesta. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Vicepreşedintele companiei pe partea de hardware, Dan Riccio, a declarat într-un interviu acordat pentru Mashable că gigantul american programase iniţial lansarea lui iPhone X pentru anul viitor. Fără să menţioneze care a fost motivaţia deciziei, Riccio vorbeşte despre faptul că şefii companiei s-au răzgândit la un moment dat şi au fixat 2017 ca data la care iPhone X să iasă pe piaţă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Apple lansează iPhone X pe 3 noiembrie. Cea mai ieftină variantă va costa 999 de dolari

Drept urmare, continuă Riccio, Apple a investit multe resurse pentru finalizarea dispozitivului la timp. Compania a trebuit să ia deciziile corecte de la începutul procesului de dezvoltare, neavând timp pentru eventuale modificări din mers.

Riccio a ţinut să mai precizeze că Apple nu a intenţionat niciun moment să doteze iPhone X cu un senzor de amprente, fie el montat pe spatele telefonului sau integrat în ecran. De la bun început s-a lucrat la sistemul Face ID de autentificare facială.

ADVERTISEMENT

Folosirea sistemului de recunoaştere facială Face ID pe iPhone X şi lansarea în 2017 a acestuia menţine în continuare Apple cu un pas înaintea concurenţilor, cel puţin pe partea hardware. iPhone X va fi disponibil începând din 3 noiembrie, iar cea mai ieftină variantă a acestuia, cu 64 GB memorie, va costa 999 de euro fără taxe.