ADVERTISEMENT
Stiri de ultima ora

Apple vrea să spele ruşinea! Va repara problema iPhone cu o actualizare de soft!

Compania are mai multe procese, după ce a recunoscut că a încetinit intenţionat performanţele unor modele iPhone.
Autor: Filon Stan | 25.01.2018 | 11:43
Apple vrea să spele ruşinea! Va repara problema iPhone cu o actualizare de soft!

Ultima actualizare a sistemului de operare iOS 11.3 va avea menirea să repare greşelile făcute şi asumate de gigantul Apple! Compania anunţat schimbări care confirmă promisiunea de a permite utilizatorilor să oprească o funcţie controversată care încetineşte funcţionarea iPhone-urilor atunci când baterile sunt uzate, dar a semnalat că ar putea dura mai multe luni până când acestea vor deveni disponibile, transmite Reuters.

ADVERTISEMENT

Compania a dezvăluit în decembrie că softurile modelelor de telefoane iPhone 6, 6s şi SE, care pot avea probleme din cauza îmbătrânirii bateriilor, ar putea să încetinească performanţele dispozitivelor.

Apple spune că o actualizare va rezolva problemele iPhone

ADVERTISEMENT

Compania are mai multe procese din această cauză, iar directorul general Tim Cook a declarat săptămâna trecută că Apple va face o actualizare software care va permite utilizatorilor să oprească funcţia respectivă.

Apple a anunţat că o versiune beta a sistemului de operare iOS 11.3 va adăuga noi funcţii care să arate starea de uzură a bateriei şi va face recomandări dacă aceasta va avea nevoie de service. Utilizatorii vor mai putea vedea dacă funcţia de management al energiei, care previne închiderea neaşteptată a telefonului, este activată şi vor putea opta să o oprească, potrivit sursei citate. 

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!