ADVERTISEMENT
News

Aproape 165.000 de oameni au semnat petiția numită „Nu-i permiteţi lui Jeff Bezos să se întoarcă pe Pământ”

Aproape 165.000 de oameniau semnat o petiție pentru ca Jeff Bezos să se mai întoarcă pe Pământ.
Autor: Andreea Marin | 21.07.2021 | 07:46
Aproape 165.000 de oameni au semnat petiția numită „Nu-i permiteţi lui Jeff Bezos să se întoarcă pe Pământ”
Aproape 165.000 de oameni nu vor ca Jeff Bezos să se mai întoarcă pe Pământ. Sursa foto: Hepta

Jeff Bezos a efectuat prima sa călătorie în spațiu, dar în timp ce acesta se bucura de acest moment atât de așteptat, sute de mii de oameni semnau o petiție prin care arătau că nu doresc ca el să se mai întoarcă pe Terra.

ADVERTISEMENT

Aproape 165.000 de oameni au semnat o petiție pentru ca miliardarul să nu mai revină

Este vorba despre 164.000 de persoane care au semnat o petiție numită „Nu-i permiteţi lui Jeff Bezos să se întoarcă pe Pământ”. Aceștia sunt de părere că miliardarii nu au locul lor pe această lume.

Tocmai de aceea, oamenii i-au transmis lui Jeff Bezos, prin intermediul petiției, că el ar trebui să rămână în spațiu, dacă tot a mers acolo.

ADVERTISEMENT

“Miliardarii nu ar trebui să existe… pe pământ, sau în spaţiu, dar dacă se hotărăsc pentru cea din urmă, ar trebui să rămână acolo”, arată textul petiţiei respective, semnată de 164.000 de oameni.

Ce declarații a făcut Jeff Bezos la întoarcerea pe Terra

Totuși, în ciuda dorinței acestor oameni ca miliardarul să rămână în spațiu, el s-a întors, foarte fericit, pentru că și-a îndeplinit visul. De altfel, la revenirea pe Terra, el spunea că a rămas „înmărmurit” de frumusețea pe care o posedă planeta noastră.

ADVERTISEMENT

Mai mult, el le-a dat dreptate tuturor celor care au mai plecat în spațiu și au apreciat frumusețea Pământului, realizând, în același timp, cât de fragil este.

„Toţi cei care au fost în spaţiu au spus că s-au întors schimbaţi şi că au rămas stupefiaţi, înmărmuriţi de Terra şi de frumuseţea ei, dar şi de fragilitatea ei şi sunt cu totul de acord cu aceştia’”, a spus fondatorul Amazon, la întoarcerea din spațiu.

ADVERTISEMENT

El a continuat, spunând că Pământul este „un mic obiect fragil, iar când locuim pe această planetă, facem pagube”, a mai spus Jeff Bezos în cadrul conferinței de presă de după aterizare.

”Una e să recunoaştem acest lucru şi alta e să constatăm cu propriii ochi cât este de fragilă cu adevărat”, a mai remarcat cel mai bogat om din lume.

ADVERTISEMENT

O altă petiție referitoare la Jeff Bezos a fost semnată și pe data de 21 iunie. Aceasta avea aceleași cereri precum aceasta de acum, dar și un titlu similar anume “Petiţie pentru a nu-i permite lui Jeff Bezos revenirea pe Pâmânt”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!