News

Aproape 200 de turiști sunt blocați pe Aeroportul Otopeni după ce zborul charter către Antalya a fost anulat

Circa 180 de cetățeni români sunt blocați pe Aeroportul Otopeni după ce zborul charter către Antalya, care trebuia să decoleze la ora 12.30, a fost anulat
04.06.2022 | 21:17
Aproape 200 de turisti sunt blocati pe Aeroportul Otopeni dupa ce zborul charter catre Antalya a fost anulat
Circa 180 de turiști români au rămas blocați pe Aeroportul Otopeni. Sursa foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Aproape 200 de turiști români, care trebuiau să ajungă în Antalya cu o cursă charter, sunt blocați pe Aeroportul Otopeni după ce zborul lor a fost anulat.

200 de turiști, blocați pe Aeroportul Otopeni

Aproape 200 de turiști români, care trebuiau să ajungă în Turcia sâmbătă, au rămas blocați pe Aeroportul Otopeni după ce zborul lor a fost anulat.

ADVERTISEMENT

Operatorul Aerro Direkt, care urma să efectueze un zbor charter pe ruta București – Antalya, cu decolare la ora 12.30, a anunțat anularea cursei. Potrivit unei informări de presă a Aeroportului Otopeni, anunțul a fost transmis la ora 15.43, după mai multe amânări ale procedurii de îmbarcare.

Potrivit sursei citate, cei circa 180 de pasageri au fost asistați la preluarea bagajelor de cală și au fost conduși în zona publică, într-o sală de așteptare, unde urmează să se întâlnească cu tur-operatorul.

ADVERTISEMENT

Personalul Aeroportului Otopeni le asigură în acest moment oamenilor asistența necesară.

Zboruri anulate și vacanțe ratate

În urmă cu doi ani, 180 de pasageri ai unei curse Fly Dubai și-au ratat vacanța de Revelion, după ce zborul a fost amânat de mai multe ori din cauza unor probleme tehnice.

Zborul FZ 1796 al companiei Fly Dubai, care a plecat luni, 28 decembrie 2019, la ora 23.55 din București către Dubai, a fost întors pe Aeroportul Otopeni după 20 de minute de la decolare din cauza unor probleme tehnice. Ulterior, decolarea a fost amânată de mai multe ori, după care a decolat marți seara la 21:45, dar s-a întors din nou la sol. Pasagerii au fost cazați la un hotel mai multe zile până când cursa a reușit să fie reprogramată.

ADVERTISEMENT

În anul 2017, tot din cauza unui zbor anulat, aproximativ 100 de pasageri au rămas blocați pe Aeroportul Otopeni timp de opt ore după ce cursa Ryaniar către Londra a fost anulată din cauza unei defecțiuni tehnice.

În martie 2020, sute de pasageri români au rămas blocați pe Aeroportul Otopeni după ce autoritățile de la București au anulat toate zborurile către Italia în contextul în care în acea perioadă pandemia Covid-19 făcea ravagii în Italia.

ADVERTISEMENT
Tags: