Sport

Aproape de scandal! Stewarzii au dat jos steagul secuilor la peluza lui Sepsi + Fanii Voluntariului aduși cu autobuzele lui Pandele. Video exclusiv

Galeria lui Sepsi Sfântu Gheorghe a intrat în conflict cu stewarzii de pe stadionul Giulești, care le-au dat jos un banner și steagul Ținutului Secuiesc.
19.05.2022 | 20:13
Aproape de scandal Stewarzii au dat jos steagul secuilor la peluza lui Sepsi  Fanii Voluntariului adusi cu autobuzele lui Pandele Video exclusiv
ADVERTISEMENT

După ce jucătorii lui Csikszereda au cântat imnul Ținutului Secuiesc și au fluturat steagul pe stadionul Giulești la finala Cupei Elitelor cu Sepsi Sfântu Gheorghe, noi incidente au fost surprinse de FANATIK și înainte de finala Cupei României.

Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe au venit cu steagul Ținutului Secuiesc în Giulești și au intrat în conflict cu stewarzii

FANATIK a surprins momentul în care galeria lui Sepsi Sfântu Gheorghe a fost la un pas de conflict cu stewarzii, după ce au vrut să afișeze mai multe bannere peste reclamele de la peluză.

ADVERTISEMENT

Un oficial al FRF a venit să le explice că nu pot obstrucționa reclamele cu bannere sau steaguri. Astfel, stewarzii le-au dat un banner și steagul secuiesc jos de pe gard, iar spiritele s-au încins destul de mult, cele două tabere fiind aproape de un conflict.

Spiritele s-au calmat în cele din urmă însă atmosfera este una destul de tensionată, iar incidente noi se pot produce în orice moment. Stewarzii au fost de asemenea atenționați să nu îi incite pe fani pentru ca acest conflict să nu escaladeze.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui FC Voluntari au venit cu steagul tricolor pe Giulești

Aproximativ 15 autocare cu suporteri au venit din Voluntari la finala Cupei României cu Sepsi Sfântu Gheorghe de pe Giulești, iar aceștia au trecut fără probleme printre fanii covăsnenilor.

Fanii Voluntariului au venit pe Giulești cu steaguri tricolore
Fanii Voluntariului au venit pe Giulești cu steaguri tricolore.

Primăria Voluntari le-a pus la dispoziție fanilor ilfoveni autobuzele de transport public ale orașului, care îi vor transporta și la finalul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe se află în fața primului trofeu din istoria clubului și chiar în cazul în care covăsnenii vor pierde finala Cupei României, vor evolua în barajul pentru UEFA Conference League cu FC Botoșani.

Răzvan Burleanu, prezent la finala Cupei României alături de Edi Iordănescu

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu este prezent în Giulești la meciul dintre FC Voluntari și Sepsi Sfântu Gheorghe, alături de selecționerul echipei naționale a României, Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT
Medaliile pe care le vor primi jucătorii lui FC Voluntari și Sepsi Sfântu Gheorghe
Medaliile pe care le vor primi jucătorii lui FC Voluntari și Sepsi Sfântu Gheorghe

FANATIK prezintă și trofeul pentru cel mai bun jucător al finalei și medaliile pe care le vor primi jucătorii celor două echipe.

ADVERTISEMENT