Aproape de tragedie înainte de finala Copa Libertadores. O femeie a căzut din tribună. Video

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
24/11/2018, 15:04
Aproape de tragedie înainte de finala Copa Libertadores. O femeie a căzut din tribună. Video GALERIE FOTO
O femeie a căzut din tribună înainte de finala Copa Libertadores

Boca Juniors și River Plate joacă sâmbătă returul finalei Copa Libertadores, după ce în meciul tur scorul a fost 2-2 pe terenul celor de la River. Peste 50.000 de oameni au asistat la antrenamentul Bocăi Juniors înainte de marea finală, iar totul se putea transforma într-o tragedie, după ce o femeie a căzut din tribună și s-a lovit de beton.

Dragostea pentru Boca Juniors este nemăsurată, iar asta reiese și din ultimul antrenament efectuat de echipă înainte returului cu River Plate. Oficialii grupării au lăsat deschise porțile de pe La Bombonera, iar rezultatul a fost fantastic. Peste 50.000 de fani au luat cu asalt La Bombonera, iar alte mii au rămas afară, fiind nevoiți să se întoarcă acasă dezamăgiți.

O femeie a căzut din tribună înainte de finala Copa Libertadores

În încercarea de a intra pe stadion la antrenamentul echipei, o femeie a fost la un pas să își piardă viața. A încercat să escaladeze un burlan fixat pe zidul uneia dintre tribune, iar fanii care se aflau deja înăuntru au încercat să o tragă. Nu au reușit, femeia neavând pe ce să se împingă cu picioarele. În cele din urmă, fanii au scăpat-o, iar femeia a căzut de la înălțime și s-a izbit de podeaua de beton. Ulterior, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Vezi aici VIDEO cu momentul în care susținătoarea Bocăi Juniors cade de la înălțime.

Boca Juniors joacă pe teren propriu returul finalei Copa Libertadores cu River Plate, după ce în tur scorul a fost 2-2. Este pentru prima dată în istoria competiției când cele două rivale din Buenos Aires ajung în finală. Meciul este unul cu grad de risc ridicat, de aceea oficiialii celor două cluburi au decis ca suporterii să nu meargă în deplasare la meciurile directe.

Închide ×