News

Apropiat al familiei Schumacher: „Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael”

22.06.2019 | 14:57
Apropiat al familiei Schumacher Nul vom mai vedea vreodata pe Michael

Un apropiat al familiei Schumacher a acceptat să vorbească despre situația în care se află fostul pilot de Formula 1. Acesta nu a oferit însă vești prea bune și a precizat că fanii nu-l vor mai vedea vreodată pe Michael. Potrivit bărbatului, membrii familiei Schumacher se străduiesc încă de la finalul lui 2013 ca nicio imagine a lui Michael în actuala sa stare de convalescenţă să nu ajungă la presă sau la public.

Apropiat al familiei Schumacher: „Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael”

Deși a preferat să rămână anonim pentru a nu-i supăra familia fostului campion mondial, acesta spune că și Corrina, soția lui Michael a înțeles situația în care se află soțul ei și s-a resemnat. Sursa spune că femeia ar fi decis să încerce să îşi continue viaţa şi să se bucure de fiecare zi. Acesta ar fi și motivul pentru care ar fi achiziţionat vila din Mallorca, una despre care presa a scris în mod eronat că reprezintă noul domiciliu al pilotului.

Revista franceză care a găzduit interviul a precizat că în ultimii patru ani de îngrijire medicală, familia Schumacher a avut cheltuieli uriașe. Aproximativ 24 de milioane de euro s-au scurs din conturi într-o încercare disperată de recuperare a lui Michael. Spre comparaţie, vila achiziţionată pe insula din Spania ar fi costat 30 de milioane de euro. În continuare sursa jurnaliștilor din Hexagon, a spus că este foarte probabil să nu îl mai vedem vreodată pe Michael Schumacher.

Apropiat al familiei Schumacher „Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael”. Michael Schumacher
Michael Schumacher a fost o adevărată legendă a Formulei 1. Sursa foto – facebook

Unde a fost văzut Michael Schumacher

Acesta a afirmat că fostul campion mondial nu îşi va reveni vreodată din starea în care se află. Există de altfel mai multe zvonuri despre acest subiect. Mai mulți oameni spun că Schumacher nu mai este în comă, ci într-o stare vegetativă, pe când alţii consideră că Michael este în continuare într-o stare indusă de comă şi s-ar putea trezi oricând. De curând o revistă din Germania a scris că Michael Schumacher a fost văzut în localitatea Port d’Andratx, din Mallorca, acolo undea fost transportat cu un elicopter privat.

Fără să publice și o fotografie, jurnaliștii au scris că vecinii l-au văzut pe Michael Schumacher pe terasă, acoperit cu o pătură și admirând priveliștea din Mallorca. De remarcat că din decembrie 2013, de la momentul accidentului, informațiile despre fostul pilot sunt puține și deloc confirmate.