Fotbal intern

Apropiaţii lui Ciprian Marica, dezvăluiri despre scandalul de la Cluj: “Se pregătea să devină ministrul Sportului. Filmarea i-a compromis imaginea”

01.05.2020 | 13:26
Apropiatii lui Ciprian Marica dezvaluiri despre scandalul de la Cluj Se pregatea sa devina ministrul Sportului Filmarea ia compromis imaginea
ADVERTISEMENT

Scandalul amoros în care Ciprian Marica a fost implicat a făcut înconjurul internetului, însă apropiații săi au dezvăluit că s-a încercat denigrarea imaginii fostului internațional, mai ales după ce și-a dorit să devină Ministrul Tineretului și Sportului, conform cancan.ro.

Ciprian Marica se pregătea să devină Ministrul Tineretului și Sportului

Apropiații lui Ciprian Marica au explicat că fostul atacant dorea să devină Ministrul Tineretului și Sportului, motiv pentru care a apărut filmulețul cu el împreună cu nora fostului șef Transgaz la un hotel din Cluj.

ADVERTISEMENT

„Mi-au înscenat totul!”, le-a transmis Ciprian Marica apropiaților săi după apariția filmulețului.

A avut un scop precis. Discreditarea lui Ciprian. Nu e nimic întâmplător. Se pregătea să devină ministrul Sportului și cu această filmare s-a dorit pătarea imaginii lui.

ADVERTISEMENT

De când s-a aflat de asociație și de dorința lui Ciprian de a ajunge în funcția de ministru al Tineretului și Sportului s-au încercat tot felul de manevre. El ne-a povestit că totul a fost premeditat pentru a-i compromite imaginea”, a dezvăluit pentru Cancan un apropiat al lui Ciprian Marica

Marin Barbu, fostul antrenor al Forestei Fălticeni, i-a luat apărarea lui Marica

Marin Barbu, fostul antrenor al Forestei Fălticeni din celebrul meci cu Dinamo 5-4, i-a luat apărarea lui Ciprian Marica: „Dar ce a făcut? A omorât pe cineva? Bravo, tată, marchează în fiecare zi, există o vorbă: Rămâi cu ce bagi în gură și ce tragi pe s…! Nimic nu luăm cu noi”.

ADVERTISEMENT

Marian Aliuță i-a transmis de asemena un mesaj de susținere: „Fraților, jos pălăria pentru el ca jucător și ceea ce a făcut el in fotbal! Am văzut ca unii (unele) îl judeca pentru ce a făcut.

Este un bărbat împlinit din orice punct de vedere, are tot ce vrea și nu cred că există bărbat la nivelul lui să nu fi greșit …are o familie frumoasă și merită respectat!

ADVERTISEMENT

Ca să vorbești de Marica și să-ți dai cu părerea, trebuie să ai complexe mari…cel mai mult am văzut ca își dau cu părerea femeile”.

„Probabil ar fi vrut unele să fie cu el în hotel dar să nu fie prinse și la final și vreo 200€ că este pandemie și în perioada asta ar fi fost buni pentru a umple frigiderul! Ridică pălăria că ești bărbat ,fratele meu!”, a mai spus Aliuță.

ADVERTISEMENT