Apropiații tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, în stare de șoc. Mesaje sfâșietoare postate pe Facebook

Daniel Scripcaru   
în HotNews
08/09/2019, 17:23
Apropiații tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, în stare de șoc. Mesaje sfâșietoare postate pe Facebook GALERIE FOTO
Prietenii tânărului ucis de Mario Iorgulescu nu-și revin din șoc. Sursa foto: Facebook.com

Prietenii tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu sunt în stare de șoc. Nu le vine să creadă că Dany Vicol nu mai este printre ei și sunt foarte furioși pe cel care a provocat accidentul rutier, în stare de ebrietate. Și fiul lui Gino Iorgulescu se află în stare gravă la spital.

Prietenii tânărului ucis de Mario Iorgulescu nu-și revin din șoc

Dany Vicol, așa cum era cunoscut pe Facebook, avea 24 de ani și de-abia aștepta să ajungă acasă, la cele două fetițe ale sale. Viața i-a fost însă curmată, după ce Mario Iorgulescu a intrat cu 240 de km/h în autoturismul său. Nu a avut nicio șansă de scăpare.

Prietenii săi sunt acum șocați de moartea fulgerătoare a prietenului lor. ”Tu ai fost si vei ramane ca si baiatul meu asa te-am consiterat. Acum Dumnezeu te va avea in grija. Prin tine va fi comunicarea noastra cu Dumnezeu”, a scris unul dintre internauți.

Prietenii tânărului ucis de Mario Iorgulescu nu-și revin din șoc
Prietenii tânărului ucis de Mario Iorgulescu nu-și revin din șoc. Sursa foto: Facebook.com

Facebook-ul s-a umplut de mesaje triste pentru tânărul de 24 de ani

”Condoleante!Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!”, ”Dumnezeu sa te ierte vicolaș ? ai fost un om bun și un caracter frumos. Acum 2 zile te-am văzut ai vorbit cu mine și acum nu mai esti”, ”Trist si foarte dureros…mor zilnic tineri nevinovati din vina unor nenorociti,copii de bani gata care nu au niciun Dumnezeu”, ”Dumnezeu sa te ierte fratele meu ..un om sincer si bun ai plecat de langa familia ta nevinovat. Nu imi vine sa cred ca ne ai lasat si ai plecat….Odihnestete in pace frate”, ”Multe lacrimi , durere mare …ingerii sa te aiba in paza ,,,condolente familiei ”.

”Doamne Dumnezeule … sa bem de ziua mea pana dimineața ,sa radem , ne-am simțit bine …și a 2 a zi când veneam spre casă șoseaua era bloacata …. si tu mort in iarba, tu venind la familia ta liniștit acasă, nu-mi vine sa cred. Să Mori Nevinovat .. sa intre un disperat cu bani cu 200 si ceva km /h ca-și încearcă el mașina noua 2019 și pe tine te-a băgat in mormânt când te duceai la copilul tău, rămas bun prietene, prea de devreme, ești un om de milioane și un caracter dulce și liniștit , n-am cuvinte”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele postate de prietenii victimei lui Mario Iorgulescu.

Potrivit poliției Rutiere, în jurul orei 3,00, Mario Iorgulescu, care se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus de un alt tânăr.

Închide ×