Life

Apropierea dintre Zanni, Sebastian și Albert de la Survivor România 2021, caracterizată sec: ”Strategii ieftine”

Zanni și Sebastian par să facă tot ce pot pentru a-l coopta pe Albert în strategiile lor de la Survivor România 2021.
28.05.2021 | 13:56
Apropierea dintre Zanni Sebastian si Albert de la Survivor Romania 2021 caracterizata sec Strategii ieftine
Strategii la Survivor, intre Zanni, Sebastian si Albert, fosta victima a fostbalistului Sursa foto: Facebook, montaj foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 a devenit locul în care, acum, după unificarea echipelor Faimoșilor și Războinicilor, se desfășoară un adevărat joc strategic, alianțele devenind, parcă, mai străvezii ca niciodată.

Zanni și Sebastian, strategii cu Albert

Unificarea echipelor de la Survivor România 2021 a debutat cu o petrecere la care au luat parte toți concurenții, mulți dintre aceștia petrecându-și timpul în funcție de simpatiile pe care le simțeau încă din timpul competiției.

ADVERTISEMENT

Zanni și Sebastian însă au profitat de moment pentru a se apropia de Albert, cel care a fost tot timpul favoritul publicului de la Războinici și au pus la cale strategii serioase pentru eliminarea advesarilor puternici, lucru comentat, în exclusivitate pentru FANATIK, de logodnicul Faimoasei Elena Marin, Andrei.

”Așa cum mă așteptam, Elena nu s-a ocupat de intrigi la petrecerea unificării, lucru care nu se poate spune și despre alți concurenți de acolo. Albert, favoritul absolut al Războinicilor, a fost asaltat cu vorbe dulci de Zanni și asistentul său, Sebastian”, ne-a spus logodnicul Elenei Marin.

ADVERTISEMENT

Albert, viitoare victimă a lui Zanni la Survivor România 2021?

Apropierea lui Zanni și a lui Sebastian de Albert, cel mai popular concurent de la Războinici, este văzută de logodnicul Elenei Marin ca fiind una de fațadă, una care, de fapt, arată interese și strategii ascunse.

”Dacă privim mai atent, la fiecare consiliu în care Albert a ieșit favorit, Elena a fost cea care s-a bucurat pentru el, singura din tabăra Faimosilor, alții fiind din ce în ce mai îngrijorați de susținerea pe care o are Războinicul. Aceste strategii ieftine, evidente pentru toți privitorii, vor avea, cel mai probabil, o continuare, și anume denigrarea lui Albert prin testimoniale de către Zanni și Sebastian, exact cum s-a întâmplat cu fiecare concurent puternic de până acum, lucru care, probabil, îi va scarbi și pe alții, așa cum m-a scârbit pe mine, acum”, ne-a mai spus logodnicul Elenei Marin.

ADVERTISEMENT

Mai mult, amintește iubitul Faimoasei, Sebastian este cel care a vrut să îl bată cu sălbăticie pe Albert în urma unui joc pierdut, și nu Ștefan, cel care pare să fie ținta strategiilor și răzbunărilor lui Zanni și ale coechipierului său de la Faimoși.

Albert a fost ținta declarațiilor de iubire ale lui Zanni: ”Strategie meschină”

Petrecerea de la Survivor România 2021 a fost ”înțesată” de declarații de iubire făcute de Zanni și de Sebastian. Culmea, nu doar pentru Cosmin, ci și pentru rivalul lor de până atunci, Albert, cei doi mărturisind că, de-a lungul competiției, i-au fost alături tot timpul.

ADVERTISEMENT

”Albert, exact că și Elena, cred că este genul de om care nu se concentrează pe răutăți sau strategii și consideră că toți ar trebui să își joace corect șansele. Nu va trece mult timp până să realizeze că iubirea care i s-a declarat la petrecere este doar o strategie meschină”, a mai spus, pentru FANATIK, Andrei, iubitul Faimoasei Elena Marin.

Logodnicul Faimoasei Elena Marin, înmărmurit de apariția dansatoarei

”Trebuie să recunosc că imaginile de dinaintea petrecerii au reprezentat un moment greu pentru mine. Îmi venea să intru prin televizor, dorul de ea mă omoară. Pentru mine, Elena este cea mai frumoasă femeie din lume și îi spuneam asta foarte des înainte de Survivor. Dar acum, când am văzut-o, mi-am dat seama că ea este frumoasă cu adevărat, mai frumoasă ca oricând, în ciuda greutăților de acolo”, ne-a spus Andrei, iubitul Faimoasei Elena Marin.

Elena Marin
Elena Marin a facut senzatie si la Survivor Romania 2021 cu formele afisate Sursa foto: Instagram

Mai mult, a precizat logodnicul Elenei Marin, este nerăbdător să o vadă, din nou, în brațele lui, după Survivor România 2021.

”După 5 luni de chin, a venit și momentul în care Elena să se relaxeze un pic și m-am bucurat enorm pentru ea. Mult a fost, puțin a rămas. Abia aștept să vină acasă, după finală, iar tot ce îmi doresc e să vină sănătoasă”, a mai spus, pentru FANATIK, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
”Rușinos!” Fosta iubită a lui George Clooney și partenerul ei, românul cu 15...
”Rușinos!” Fosta iubită a lui George Clooney și partenerul ei, românul cu 15 ani mai tânăr, goi-pușcă în văzul tuturor FOTO
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la limba română
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la limba română
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Va ninge în Capitală! Prognoza meteo pentru următoarele luni
Va ninge în Capitală! Prognoza meteo pentru următoarele luni
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne...
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne dă fiori: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea”