Life

Apropieri neașteptate între Irisha și Ștefan Ciuculescu de la Survivor România. Cum au apărut cei doi

Irisha și Ștefan Ciuculescu, doi dintre foștii Faimoși de la Survivor România, apar tot mai des împreună și au planuri pe partea profesională.
20.08.2021 | 23:50
Apropieri neasteptate intre Irisha si Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania Cum au aparut cei doi
ADVERTISEMENT

Cei doi foști concurenți din Republica Dominicană pare că se înțeleg de minune și după ce au declarat că au de gând să deschidă un salon de înfrumusețare împreună, au fost surprinși altfel.

Irisha și Ștefan Ciuculescu sunt extrem de apropiați în ultima perioadă, între ei existând și câteva momente de tandrețe, unul dintre acestea fiind la ziua Faimosului.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă nu a lipsit de la aniversarea fostului coleg de la Survivor România, unde i-a făcut o urare, care a fost răsplătită pe măsură.

Irisha și Ștefan Ciuculescu de la Survivor România formează un cuplu? Cum au apărut împreună

Fosta Faimoasă de la Kanal D i-a făcut o urare specială jucătorului de fotbal, care nu a ezitat nicio secundă și chiar a sărutat-o pe brunetă pe obraz. Și nu o dată, ci de două ori.

ADVERTISEMENT

Momentul emoționant i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă între ei nu este mai mult, dar în cele din urmă Ștefan Ciuculescu a lămurit oarecum întreaga situație.

„Sărbătoritul acestei seri este… La mulți ani, Ștefan! Să fii sănătos, să ai parte de tot ce îți dorești, să ți se îndeplinească toate visurile!”, a spus Irisha pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Irisha și Ștefan Ciuculescu de la Survivor România 2021
Irisha și Ștefan Ciuculescu de la Survivor România 2021. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ce sentimente are Ștefan Ciuculescu pentru Irisha de la Survivor România

Sportivul i-a salutat pe fanii virtuali și a ținut să o numească pe frumoasa brunetă „sora mea” dând de înțeles că sunt doar prieteni, deși a mărturisește că o iubește.

„Îmi iubesc sora”, este replica fostului concurent de la Survivor România, care și-a invitat toți colegii la ziua sa de naștere, chiar în locuința sa.

ADVERTISEMENT

Cei care au răspuns sunt Sorin Pușcașu, Andrei Dascălu, Marius Crăciun sau Sindy, distracția fiind în toi, mai ales că s-au putut bucura de piscina lui Ștefan Ciuculescu.

Și cum filmările și imaginile de pe rețelele de socializare nu au lipsit, iată că foștii participanți din Republica Dominicană s-au trezit la poartă cu foarte mulți admiratori, majoritatea copii.

Foștii concurenți de la Survivor România, sezonul doi, nu au ezitat și s-au fotografiat cu ei, deși petrecerea sportivului era în toi.

ADVERTISEMENT