News

Aquatique, cea mai bună apă minerală plată pentru copii

Apa Aquatique a fost desemnată pentru a patra oară “Cea mai bună apă minerală plată pentru copii”, în cadrul studiului Forbes Brands for Kids
24.11.2022 | 14:54
Aquatique cea mai buna apa minerala plata pentru copii

Pentru alcătuirea topului celor mai bune produse pentru copii, revistele Forbes România și Forbes KIDS au colaborat cu compania D&D Research, realizând o amplă cercetare a opiniei consumatorului la nivelul întregii țări.

Aquatique, „cea mai bună apă minerală plată pentru copii”

Eșantionul a fost unul reprezentativ pentru spectrul național, a cuprins aproximativ 1.000 de mame, cu domiciliul în orașe cu peste 100.000 de locuitori (20 de orașe) și care au cel puțin un copil cu vârsta până în 5 ani. Mamelor li s-a cerut să precizeze ce apă minerală plată cumpără pentru copiii lor, să numească marca de apă în care au încredere, care este cea mai sigură, și să denumească brandul de apă cu cel mai înalt nivel de calitate. Aquatique a obținut cel mai mare punctaj la toate aceste criterii, obținând prima poziție la categoria “apă minerală plată pentru copii”.

Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpați, la o altitudine de 1.100 de metri, în zona protejată Parcul Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Are o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de 126 mg/l, un conținut extrem de scăzut în sodiu de numai 0,9 mg/l, și un pH de 7,55.

”Suntem foarte bucuroși că la aniversarea a 15 ani de la lansarea pe piață, Aquatique primește din nou încrederea mamelor, acestea votând-o pentru a patra oară ca fiind cea mai bună apă pentru copiii lor”, a declarat Mihaela Drăghici, Director PR Romaqua Group.

Aquatique, soluția hidratării optime:

* Poate fi consumată zilnic, astfel încât să asigure un nivel optim de hidratare, deoarece are un conținut redus de săruri minerale;

* Este microbiologic pură, putând fi folosită ca atare, fără a mai necesita fierbere și răcire în prealabil;

* Are un conținut extrem de redus în sodiu, doar 0,9 mg/l, fiind recomandată în alimentația bebelușilor și în dietele fără sare ale adulților și copiilor;

* Conține o cantitate extrem de redusă în nitrați și sulfați, elemente nerecomandate pentru copii;

* Este o apă ușor bazică, valoarea pH-ului fiind de 7,55 și, astfel, contribuie la echilibrul intern al organismului.

În urma efectuării unui studiu clinic, Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului atestă faptul că apa oligominerală naturală Aquatique corespunde pentru prepararea alimentelor destinate sugarului. De asemenea, și Societatea Română de Pediatrie confirmă faptul că apa oligominerală Aquatique poate fi folosită ca atare sau pentru pregătirea hranei bebelușilor și copiilor.