Ipoteză incredibilă: “Ar fi bine ca CSA Steaua şi Academia Rapid să promoveze în Liga 2!”

Eduard Popa    Silviu Ghering   
in Fotbal intern
05/04/2018, 16:08
Ipoteză incredibilă: “Ar fi bine ca CSA Steaua şi Academia Rapid să promoveze în Liga 2!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Narcis Răducan este de părere că ar fi o idee bună ca cele două formaţii să promoveze direct în Liga a II-a, pentru binele fotbalului românesc. Argumentul adus de Narcis Răducan este dat de faptul că în fiecare an există echipe care îşi anunţă retragerea din Liga a II-a şi din Liga a III-a. Fostul fotbalist al Stelei şi al Rapidului este de părere că ambele formaţii au puterea financiară de a se menţine într-un eşalon superior.

“Nu ştiu dacă are legătură cu alegerile, dar eu zic că este o idee bună (n.r. ca Academia Rapid şi CSA Steaua să fie invitate direct în Liga a II-a), deşi nu am fost niciodată pentru astfel de lucruri. Pe de-o parte este un uşor abuz, dar  când vorbim de măsuri care ar trebui luate pentru a dezolva, eu cred că ar fi o soluţie. N-ar fi corect dacă nu ar fi probleme mai sus în sensul în care sunt echipe de Liga a II-a şi a III-a care renunţă pe parcurs şi atunci eu zic că este loc să se întâmple treaba asta. Dacă aceste echipe arată şi o garanţie minimă (n.r. financiară) că pot merge mai departe şi nu este doar un orgoliu al suporterilor, atunci ar trebui. Este păcat să vedem meciul ăsta cu 20.000 de suporteri în Liga a IV-a şi nu în Liga a II-a sau a III-a” , a spus Narcis Răducan, pentru Sport Total FM.

Narcis Răducan: “Va fi o propagandă frumoasă fotbalului”

„Eu cred că vor strânge 20.000 de spectatori. Va fi o propagandă frumoasă a fotbalului şi probabil va fi şi încă o demonstraţie că undeva s-a greşit în ceea ce priveşte aceste branduri. Eu nu cred că s-a întâmplat nicăieri în lume să vezi patru sau cinci echipe mari în Liga a IV-a şi atunci cred că am putea trata în mod particular treaba asta, mai ales că este loc. Au renunţat două echipe şi anul acesta în Liga a II-a. Conducerea fotbalului românesc ar trebui să îşi asume, nu să ne auzim iar cu litigii pe la TAS”, a mai declarat Narcis Răducan.

Închide ×