Life

Ar fi împăcarea anului la Hollywood! Brad Pitt, surprins alături de Angelina Jolie

10.07.2020 | 19:21
Ar fi impacarea anului la Hollywood Brad Pitt surprins alaturi de Angelina Jolie
Brad Pitt și Angelina Jolie au făcut primul pas spre împăcare. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a trecut mai bine de un an de când și-au anunțat oficial separarea și au frânt inimile fanilor care erau convinși că mariajul lor va dura până la adânci bătrâneți, dragostea pare să nu se fi stins definitiv între Brad Pitt și Angelina Jolie. Sau cel puțin așa reiese din ipostazele în care actorii au fost surprinși recent de presa de peste ocean.

După ce au fost, practic, „la cuțite” o bună bucată de timp și s-au „războit” prin tribunale pentru custodia copiilor pe care îi au împreună, cei doi au revenit la sentimente mai bune. Ba chiar îi fac pe fani să viseze cu ochii deschiși la ceea ce ar putea să fie împăcarea anului la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că Brad a fost fotografiat acasă la fosta soție și pare să se fi pregătit cu mare atenție pentru a face o impresie bună în fața actriței. Să fie oare dornici să acorde o nouă șansă poveștii lor de dragoste? Încă nu știm, dar avem toate motivele să rămânem optimiști.

Brad Pitt și Angelina Jolie, din nou împreună? Actorul a fost surprins în vizită la fosta soție

În ciuda celor 56 de ani ai săi, starul american este într-o formă de invidiat și pare că a renăscut. În urmă cu câteva zile, și-a făcut apariția în fața casei fostei soții „călare” pe motor, iar paparazzii nu au ratat ocazia de a imortaliza acest moment special.

ADVERTISEMENT
Actorul și-a făcut apariția în fața casei fostei soții. Sursa foto: profimedia.ro
Actorul și-a făcut apariția în fața casei fostei soții. Sursa foto: profimedia.ro

Surse din anturajul celor doi susțin că vizita vine în contextul în care traversează o perioadă mai bună. Nu doar că s-au înțeles cu privire la custodia copiilor, dar par să se fi apropiat din nou și să se îndrepte încet, dar sigur către o împăcare.

Johnny Depp iese la atac după ce fosta soție l-a acuzat că a bătut-o

Nu același lucru putem spune despre Johnny Depp și Amber Heard, un alt cuplu celebru care s-a despărțit cu scandal în urmă cu câțiva ani. Aceștia par să nu fi găsit nici până acum calea către înțelegere. De împăcare nici nu mai poate fi vorba, în condițiile în care își aduc reciproc acuzații grave și se „războiesc” prin tribunale.

ADVERTISEMENT

De altfel, actorul care i-a dat viață căpitanului Jack Sparrow, celebrul personaj al seriei „Pirații din Caraibe”, a ajuns în boxa acuzațiilor pentru o confruntare cu apărătorii femeii ce până nu demult îi era parteneră de viață. Aceasta îl acuză de acte de violență și îi cere daune morale în valoare de câteva milioane de dolari.

În replică, Depp, îmbrăcat la patru ace și cu fața acoperită de o mască improvizată, cataloghează afirmațiile fostei soții drept „minciuni absolute” și susține că i-a fost infidelă pe toată durata mariajului. Ba chiar face referire la presupuse relații extraconjugale pe care actrița le-ar fi avut atât cu foști colegi de platou, cât și cu directorul executiv al Tesla, Elon Musk.

ADVERTISEMENT

Pentru a înlătura orice îndoială, nu am agresat-o niciodată pe doamna Heard, cum de altfel nicio altă femeie în viaţa mea”, le-a spus actorul judecătorilor în momentul în care a luat loc în boxa martorilor. Într-o depoziţie scrisă, avocatul său, David Sherborne, susține că Heard a formulat pentru prima dată acuzaţiile de abuz în mai 2016, precizând că „este dificil să se gândească la acuzaţii mai extreme sau mai violente” decât cele aduse de fosta soție lui Depp.

ADVERTISEMENT
Tags: