Fotbal intern

Întoarcerea anului în Liga 1! FCSB și Dinamo se luptă pentru semnătura lui

02.05.2018 | 17:34
Intoarcerea anului in Liga 1 FCSB si Dinamo se lupta pentru semnatura lui
Ante Puljic, în duel cu Fernando Varela și Alin Toșca
ADVERTISEMENT

Unul dintre fundașii centrali care a impresionat în ultimele sezoane în România, Ante Puljic, rămâne liber de contract la sfârșitul acestui sezon. Ediția în franceză a site-ului goal.com susține că fotbalistul s-ar afla în vară atât pe lista lui Dinamo, cât și pe cea a lui FCSB.


UPDATE. ora 17:30 Directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a comentat informația apărută pe goal.com: “Nu ştiu nimic. M-a întrebat şi un prieten mai devreme, chiar nu ştiu. Din punctul meu de vedere ar fi un câştig pentru Dinamo, având în vedere experienţa pe care o are şi forma pe care a arătat-o aici. O să mă întâlnesc mâine cu Florin (n.r Florin Bratu) şi o să discutăm. Nu ştiu ce pretenţii salariale ar avea”, a spus Ionel Dănciulescu, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Fundaşul croat a ajuns în România în vara lui 2015, când Dinamo l-a împrumutat de la Gent. Puljic a lăsat o impresie bună în fotbalul românesc, iar în vara lui 2016, când a rămas liber de contract, atât Dinamo, cât şi FCSB au încercat să-l convingă să semneze. Cu toate acestea, Ante dar a preferat să meargă la Tom Tomsk, în prima ligă din Rusia.

Puljic, din nou aproape de FCSB

Ante Puljic va fi din noul liber de contract la finalul acestui sezon.  În vara lui 2016, transferul lui Ante Puljic la FCSB era ca şi făcut, în condiţiile care Varela urma să fie vândut la PAOK. Fundaşul croat s-a răzgândit însă în ultima clipă şi a semnat cu Tom Tomsk. Ante Puljic a mai jucat de-a lungul carierei la NK Zadar, NK Lokomotiva, Dinamo Zagreb, Gent şi Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ante Puljic a jucat în 32 de meciuri în Liga a doua din Rusia, cu 6 goluri marcate în actuala stagiune. La Dinamo Puljic a jucat 28 de partide, înscriind două goluri și reușind și o pasă decisivă.

500.000 de euro este cota lui Puljic, potrivit transfermarkt.de