Sport

Ar fi jucat Miță Iosif la Rapidul de azi? Verdictul lui Viorel Hizo

Viorel Hizo a povestit o amintire cu Miță Iosif de la Rapid, iar acesta a spus dacă fostul antrenor al giuleștenilor putea juca la echipa din prezent.
04.09.2023 | 20:38
Ar fi jucat Mita Iosif la Rapidul de azi Verdictul lui Viorel Hizo
Viorel Hizo a spus dacă Miță Iosif ar fi putut juca la Rapidul de azi. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Viorel Hizo a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță despre Mihai Iosif, amintindu-și o întâmplare amuzantă cu fostul antrenor al giuleștenilor.

Viorel Hizo a spus dacă Miță Iosif ar fi putut juca la Rapidul de azi

Viorel Hizo a vorbit la „SUFLET DE RAPIDIST” despre Mihai Iosif, amintindu-și o întâmplare amuzantă cu acesta: Miță mi-a fost drag pentru că asculta, pentru că era un fotbalist bun.

ADVERTISEMENT

La primul meci când am venit, a dat gol când a început campionatul. A dat gol la un meci cu Brașov. Și el și Daniel Niculae. Nu pot să fac evaluarea la un jucător, ținând cont de realitatea care era atunci.

E foarte greu, jocul s-a schimbat, metodele de antrenament s-au schimbat mult de atunci, presa s-a schimbat mult de atunci, jucătorii la fel și antrenorii s-au schimbat mult”.

ADVERTISEMENT

„A avut talent mare!”

A avut talent mare, era copil, era prietenul lui Fane Iovan, îi lua și prin oraș, că trebuia să-i arate Bucureștiul. Nu numai pe el l-am prins așa, am avut fler, poate că trebuia să mă fac polițist.

Știam de toate ieșirile secrete, n-am cum să nu știu. Rapid e o echipă urmărită de foarte mulți suporteri. Oriunde te duci ca jucător al Rapidului ești recunoscut și puteau să se ascundă”, a continuat Viorel Hizo.

ADVERTISEMENT

Dar erau niște copilării, nu erau bețivi să cadă pe stradă. Echipa era serioasă, profesionistă, își vedea de treabă. Ți-era mare drag să lucrezi cu jucătorii care erau atunci la Rapid.

Fiecare antrenor își face strategia lui și orice strategie îți faci, trebuie să fii atent la toate detaliile, chiar și la cele mai mici”, a mai spus fostul tehnician al Rapidului.

ADVERTISEMENT

”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

AMINTIRILE SAVUROASE ale lui Viorel Hizo cu Mihai Iosif | “Aveau o iesire SECRETA”

ADVERTISEMENT
Tags: