Transferul DECENIULUI în Liga 1! Prima ofertă a lui Juve pentru Roti

Adrian Dumitru    Marian Popovici   
in Stiri sportive
25/07/2016, 00:06
Transferul DECENIULUI în Liga 1! Prima ofertă a lui Juve pentru Roti GALERIE FOTO

UPDATE 22:14 / Interesul lui Juventus pentru Rotariu nu este nou! FANATIK.RO a informat, în urmă cu doi ani, că Dorin Rotariu este intens monitorizat de oficialii italieni, aceştia făcînd şi o primă ofertă pentru puştiul lui Dinamo. (vezi informaţia exclusivă AICI)

Prima ofertă făcută de Juventus lui Dinamo a fost de 1,5 milioane euro în  schimbul mijlocaşului, dar Ionuţ Negoiţă a refuzat oferta venită din Peninsulă.

Presa din Italia scrie că Juventus e interesată de atacantul lui Dinamo, Dorin Rotariu. Italienii scriu că Juve a pus ochii pe mai mulţi tineri de perspectivă din Europa, iar dinamovistul se află pe această listă.

“Piaţa evoluează în permanenţă şi, în paralel cu numele importante, Marrotta, Allegri şi Paratici caută şi tineri de perspectivă, atît în ţară, cît şi în Europa. Potrivit cotidianului jr24.it, Juventus îl urmăreşte pe românul Dorin Rotariu, în prezent la Dinamo Bucureşti, fostul club al lui Adrian Mutu”, scrie juvelive.it.

Pînă la Rotariu, Juventus se pregăteşte să dea una dintre cele mai mari lovituri din istoria fotbalului. Gonzalo Higuain ar fi trecut testele medicale la Juventus, care se pregăteşte să plătească 94 de milioane de euro lui Napoli în schimbul argentinianului.

adwijowad


Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×